'PREMIJERU JE DRAGO'

‘PROZORI ĆE BITI OTVORENI’; Plenković i Milanović se konačno dogovorili: Zna se kada će se i gdje održati sjednica VNS-a

Predsjednik Vlade rado će biti domaćin sastanka Vijeća za nacionalnu sigurnost u Banskim dvorima. Drago mu je da će predsjednik RH prvi put posjetiti obnovljenu dvoranu ‘Ban Jelačić’, priopćeno je iz Vlade

Sjednica Vijeća za nacionalnu sigurnost (VNS) održat će se u ponedjeljak u 14 sati u Banskim dvorima, a dnevni je red dogovoren, potvrđeno je RTL-u u Vladi. “Predsjednik Vlade rado će biti domaćin sastanka Vijeća za nacionalnu sigurnost u Banskim dvorima. Drago mu je da će predsjednik RH prvi put posjetiti obnovljenu dvoranu ‘Ban Jelačić’. Dnevni red je dogovoren, a termin sastanka je u ponedjeljak, 23. studenoga, u 14 sati. Prozori će biti otvoreni!”, naveli su iz Vlade.

Podsjetimo, predsjednik Republike Milanović predložio je u subotu predsjedniku Vlade Plenkoviću da se sjednica VNS-a održi u Vladi, a iz Ureda predsjednika poručili su da im je, osim Ureda predsjednika RH, Vlade RH i eventualno Hrvatskog sabora, svaka druga lokacija neprihvatljiva.

Ured predsjednika dodao je i da će predsjednik Milanović sa zadovoljstvom prihvatiti želju predsjednika Vlade da bude “dobar domaćin” i doći na sjednicu VNS-a u Vladu RH.

Povratak na Net.hr