ŽIVI I NEOZLIJEĐENI

PRONAĐEN ODBJEGLI TINEJDŽERSKI PAR: ‘Maja i Emir su se vratili doma, na toplom su i sigurnom’

Nakon što je prije puna dva tjedna u Zagrebu nestalo dvoje tinejdžera, majka 17-godišnje Maje Rozalije Gusić, Tamara Gusić, napisala je na Facebooku da su ona i mladić pronađeni te da su na sigurnom.

Maja Rozalija Gusić i Emir Mašić, oboje 17-godišnjaci, nestali su 30. listopada i od tada im se gubi svaki trag. Posljednji su put viđeni su u Šenoinoj ulici u Zagrebu otkud su se udaljili u nepoznatom smjeru. S roditeljima su bili u kontaktu do 5. studenoga, no nakon toga se više nisu ni javljali.

U ZAGREBU NESTALO DVOJE TINEJDŽERA: ‘Pomozite nam naći ih što prije, u teškom su zdravstvenom stanju’

Zabrinuti roditelji alarmirali su policiju i medije, no Majina majka je otpočetka tvrdila da su problemi s njezinom kćeri počeli prije šest mjeseci otkako je ušla u vezu s Emirom.

‘Oboje su pohađali Centar za odgoj i obrazovanje Slava Raškaj jer imaju teškoća sa sluhom, Emir je gluh, a ona je nagluha. Nikad joj nisam branila vezu, ali nisam mogla dopustiti da dolazi kući svakih nekoliko dana oprati se i uzeti stvari’, rekla je majka za 24sata.

OČAJNA MAJKA TINEJDŽERKE (17)KOJA JE NESTALA S DEČKOM (17): ‘Problemi su počeli otkad su u vezi’

Navodi kako je kćer pokušala pronaći i kod Emirovih roditelja koji su gluhonijemi, no njegovi su je rođaci, kaže, otjerali. Izrazila je sumnju da mladi par skriva Emirova rodbina, za koje tvrdi da su ih već proglasili ‘mužem i ženom’.

‘Javila mi se žena koja misli da ih je vidjela u tramvaju oko zagrebačkoga Glavnoga kolodvora. Sve informacije odmah proslijedimo policiji, koja ih onda dalje provjerava’, rekla je ranije očajna majka.

Srećom, 17-godišnjaci su pronađeni živi i neozlijeđeni.

 

Povratak na Net.hr