BITKA ZA ZAGREB

PROCURILI REZULTATI ANKETE KOJU SU NARUČILE STRANKE LJEVICE: Evo tko ima najviše šanse u izbornom srazu s Bandićem…

Na temelju rezultata ove ankete očekuje se i odluka SDP-a hoće li s drugim strankama ljevice izići na izbore u jednoj koaliciji ili će zagrebačka ljevica ići na izbore u više blokova te kojeg će kandidata za gradonačelnika podržati

Stranke ljevice i lijevog centra u Zagrebu još nisu postigle dogovor o mogućem zajedničkom izlasku na lokalne izbore u Zagrebu u svibnju iduće godine. Dogovor bi trebao podrazumijevati i zajedničkog kandidata za gradonačelnika.

Stoga su te stranke naručile anketu koja treba pokazati koji bi kandidat ljevice imao najviše šanse u izbornom srazu protiv aktualnog gradonačelnika Milana Bandića.

SDP ‘PRELOMIO’ O KANDIDATU ZA ZAGREBAČKOG GRADONAČELNIKA: Spremni su podržati Tomaševića, ali uz jedan uvjet

I Tomašević i Maras pobijedili bi Bandića?

Kako RTL neslužbeno doznaje, rezultati naručene ankete pokazuju da Tomislav Tomašević ima najviše šanse. U drugom krugu i Tomašević, ali i SDP-ov Gordan Maras bi prema istoj anketi, pobijedili Bandića. Lista Možemo prvi je izbor birača, drugi je SDP, a zajedno, pokazuju rezultati, odnijeli bi pobjedu.

Na temelju rezultata ove ankete očekuje se i odluka SDP-a hoće li s drugim strankama ljevice izići na izbore u jednoj koaliciji ili će zagrebačka ljevica ići na izbore u više blokova te kojeg će kandidata za gradonačelnika podržati.

“Razgovori idu dobro i ja sam siguran da ćemo i u Zagrebu moći napraviti ono što godinama radimo u Rijeci i primorsko goranskoj županiji, a to je dovesti na čelo grada ljude koji svoj grad doista vole i koji mu mogu pomoći da bude bolji”, kazao je Peđa Grbin, predsjednik SDP-a.

ZAGREBAČKA LJEVICA PROVELA TAJNU ANKETU: Tko ima najviše šanse da vodi Zagreb – opet Bandić, Tomašević ili Maras?

Povratak na Net.hr