NEUGODNO ZA SLUŠATI

PROCURILA AUDIOSNIMKA: Poslušajte kako rastrojena Vladimira Palfi urla na Sinčića

Jučer je u hrvatske medije procurila snimka koja razotkriva svu zamršenost odnosa u Živom zidu, kojem je službeni predsjednik Ivan Sinčić. Neslužbeno, i u stranci, a može se pretpostaviti i u obiteljskom životu, prava šefica je Vladimira Palfi. Snimljena je kako iz svega glasa galami na Sinčića.

KOJI K… MISLIŠ DA SI TI!?’: Procurila snimka na kojoj Vladimira Palfi brutalno vrišti i vrijeđa Ivana Vilibora Sinčića

‘Što stalno spominješ sukob?! Gdje, gdje je bio sukob? Slušam!!!’, vrišti ženski glas sa snimke. S druge strane odgovara mirni glas Ivana Sinčića: ‘Ma, znaš, za plakate…’.

‘Što Luka neće?! Rekla sam ti da ću napraviti plakate, to je moja odluka. Koji k… misliš da si ti, ja sam malo dulje od tebe u stranci…’, nastavila je Palfi.

Čini se da su glasine točne

Kako piše Globus, snimka je neprepričljivi dokaz da su glasine o tome kako su Sinčić, ali i mnogi članovi Živog zida, izloženi nekontroliranom vrijeđanju i ispadima bijesa Vladimire Palfi – točne.

Osim neugodnom snimkom, novinari Globusa pozabavili su se i karakterom te titulom Vladimire Palfi, za koju nisu našli dokaza. Naime, Palfi se javno predstavlja kao diplomirana inženjerka građevine, a niti na osječkom niti na zagrebačkom Građevinskom fakultetu nema saznanja da je Palfi diplomirala. Štoviše, da čak nije niti stigla dalje od prve godine.

Ni mještani njezina rodnog mjesta Belica za Palfi nemaju lijepih riječi. Tvrde kako je od malih nogu pokazivala znakove problematičnog ponašanja; tvrde da je bila sklona ispadima i prijetnjama, fantaziranju, preuveličavanju i životu iznad realnih mogućnosti.

Povratak na Net.hr