KAO DA JE SVE NORMALNO

PRILOG RAI UNA KOJI JE SVE ZAPREPASTIO; Ovako mladi Talijani partijaju na našoj obali: ‘Nema Covida! Nema Covida! Nas korona neće ubiti!’

Mladi Talijani izazvali buru reakcija nakon priloga u kojemu se vidi kako se zabavljaju na našoj obali bez pridržavanja epidemioloških mjera: ‘Nema Covida, nema Covida!’

Nakon što je talijanski Rai Uno emitirao prilog o tome kako se Talijani zabavljaju na našoj hrvatskoj obali i u noćnim klubovima na Jadranu, zaredale su se brojne reakcije. Naime, ispostavilo se da mladi osim što ne poštuju epidemiološke mjere također neozbiljno shvaćaju prijetnju koronavirusa, prenosi RTL.

Iz priloga, koji je snimljen prije odluke Nacionalnog stožera civilne zaštite da ograniči vrijeme ugostiteljskim objektima, vidljivo je kako su noćni klubovi bili puni posjetitelja, partijalo se i plesalo kao da je sve normalno.

“Nema Covida, nema Covida”, u vikala je jedna djevojka, nakon čega ju je novinarka upitala je li svjesna što govori. Djevojka je nato odgovorila da je vrlo svjesna svojih riječi.

ŠIRI SE ZARAZA PO NOĆNIM KLUBOVIMA; Otkriveno novo žarište na Jadranu: ‘Danas imamo novu situaciju s otokom Virom’

Ne boji se smrti od Covid-19

“Sutra ću napraviti bris i ako budem pozitivan, neću biti zabrinut. Nas mlade koji imamo 20 godina koronavirus neće ubiti”, rekao je drugi Talijan.

Italija je u srijedu naredila obavezno testiranje na koronavirus za sve koji u zemlju stignu iz Hrvatske, Grčke, Malte i Španjolske. U toj zemlji jučer je bilo 574 novozaraženih, a neki od njih su povratnici s godišnjeg odmora u Hrvatskoj, Grčkoj i na Malti.

NOVA ŽARIŠTA KORONAVIRUSA SU NOĆNI KLUBOVI U MAKARSKOJ: Mladi nakon partija zarazili svoje bake i roditelje

Sve o koronavirusu u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr