Predsjednik DP-a Karlovačke županije i kandidat za župana danas je na tiskovnu konferenciju došao službenim automobilom gradske tvrtke. Ivka tvrdi da je na godišnjem odmoru, dok iz Čistoće govore da on radi

Bliže se lokalni izbori, a nešto više od tjedan dana prije izbora sve je više obaveza brojnih kandidata, stoga ne čudi da, primjerice, netko od kandidata na tiskovnu konferenciju dođe službenim automobilom.

Predsjednik Domovinskog pokreta Karlovačke županije i kandidat za župana, Vlatko Ivka zaposlenik je gradske tvrtke Čistoća te je on danas, kako bi stigao obaviti sve obveze, na tiskovnu konferenciju došao službenim autom koji je parkirao nedaleko prostorija stranke, piše KAportal.

KANDIDATKINJA ZA GRADONAČELNICU KARLOVCA SABOTIRALA DOMOVINSKI POKRET? ‘Izjavila je da ju pročelnik iz Grada savjetuje’

Ivka tvrdi da je na godišnjem, iz Čistoće govore da nije

Ivka je rekao da nije na pauzi, već da je na godišnjem odmoru. "Koristim godišnji cijelo ovo vrijeme", rekao je za karlovački portal.

Iz Čistoće pak rekli da Ivko nije na godišnjem odmoru. "Vlatko Ivka radi, odnosno, trenutno nije na godišnjem odmoru. Budući radi na radnom mjestu referenta prodaje i obavlja poslove referenta nabave, zbog potrebe posla svakodnevno koristi službeno vozilo", odgovorili su iz Čistoće.