Mještani Plaškog s oduševljenjem su dočekali predsjednika države Zorana Milanovića

Predsjednik Zoran Milanović u utorak je, povodom Međunarodnog dana vatrogasaca, posjetio Općinu Plaški te obišao Vatrogasni dom u izgradnji te Dom kulture. Njegov je dolazak izazvao veliki interes mještana, koji su ga najprije dočekali uz cestu, a nakon što ih je pozdravio i krenuo u obilazak, pratili su ga, pljeskali i skandirali.

"Predsjedniče, vi ste najbolji", "Dobrodošli, druže predsjedniče!", uzvikivali su oduševljeni mještani.

"Popravit će se, mlad je, ali lijepo što je došao u naše selo", "Ne dolazi nam često predsjednik", "Možda nekome nije dobar, ali meni je", "Najbolji predsjednik", neki su od komentara mještana Plaškog za Dnevnik.hr.

Jedan od prisutnih došao je čak iz Karlovca kako bi vidio Milanovića uživo, a i drugima je bilo drago što ih je posjetio.

“U svakom slučaju nam je drago. To je velika čast za mjesto. Super je predsjednik, nema boljeg”, rekao je žitelj Plaškog za N1, a njegov sumještanin je dodao: “Oduševljeni smo što je došao, žao nam je što drugi predsjednici prije nisu došli."

Nakon općine Plaški, Milanović će se zaustaviti u Ogulinu, gdje će posjetiti proizvodni pogon tvrtke Bjelin, a zatim u Gradskoj knjižnici i čitaonici Ogulin prisustvovati uručenju priznanja najuspješnijim sportašima Grada Ogulina u 2020. Predviđeno je prigodno obraćanje predsjednika, a potom i izjava za medije u kojoj bi se trebao osvrnuti na aktualna politička zbivanja, napose, prijavu Zlate Đurđević za predsjednicu Vrhovnog suda.