POTRAGA ZA GAZDOM

PREDSJEDNICA O TODORIĆU: ‘Čula sam da je u Velikoj Britaniji, ali ne znam na kojoj adresi’

Predsjednica Republike Kolinda Grabar Kitarović komentirala je danas najnovije informacije vezane za Ivicu Todorića, ali i pojasnila svoj odnos s premijerom oko Povjerenstva za Agrokor.

Upitana zna li gdje se nalazi Ivica Todorić Predsjendica je kazala: “Ne znam njegovu adresu, čula sam da je u Velikoj Britaniji, ali ne znam na kojoj adresi”.

HRVATSKA ZNA TODORIĆEVU LONDONSKU ADRESU: Britanci su obaviješteni, ali još ništa ne poduzimaju. O svemu će odlučiti premijerka May

Grabar Kitarović je pojasnila i suprotstavljene stavove u odnosu na premijera Plenkovića oko Istražnog povjerenstva za Agrokor.

“Želim da je sve transparentno, da javnost zna istinu. Svjesna sam da su postojala zakonska ograničenja, ali mislim da je fleksibilnost potrebna i da se zakoni mogu mijenjati kad je interes javnosti velik i da se raščisti situacija tako da svi koji su krivi i koji su doveli do ove situacije s Agrokorom za to i odgovaraju. Ovo je doista najveći skandal i afera koja jako utječe na stabilnost gospodarstva, kreditore i kooperante”, rekla je za N1.

Povratak na Net.hr