KOVAČIĆ SASVIM OTVORENO

POZNATI ZASTUPNIK MOSTA: ‘Koliko će trajati Vlada? Svaki dan je dobar za umiranje’

“Bolje da umre Vlada, nego država”, kazao je Ivan Kovačić, jedan od osnivača Mosta. Što se njega tiče, kaže, Vlada može pasti sutra.

Nakon psovke pred kamerama, Ivan Kovačić završio je suradnju s HDZ-om. Dao je ostavku na mjesto predsjednika Kluba zastupnika Mosta, čiji je i dalje član, ali otvoreno u razgovoru za Večernji list kaže da bi Vlada, što se njega tiče, mogla pasti već sutra.

POBUNA HDZ-A PROTIV REFORME: Odlazak u penziju sa 67 godina? Ne znamo odakle to Oreškoviću

“O trajanju Vlade sam sve rekao. Svaki se dan treba dokazati. I svaki je dan jednako, kako kaže jedna izreka, dobar dan za umiranje”, kazao je Kovačić.

Odgovarajući na pitanje koliko smo blizu novim izborima, odgovorio je: “Što se mene tiče – jedan dan. Svaki dan. Planirajmo Hrvatsku stoljeće unaprijed, a Vladu koja taj plan želi izigrati u korist nekog privatnog plana rušimo isti dan kad otkrijemo taj zakulisni plan”.

Kokošarska igra

Zastupnik Mosta pojasnio je da njegova nedavna psovka po HZD-u nije slučajna, odnosno da mu nije izletjela.

“Izletjela mi je istina o jednoj prizemnoj i kokošarskoj igri s državom, a ne lokalnom samoupravom. I jedni i drugi državu su doveli do stečaja, pa smo morali angažirati stečajnog upravitelja, jer je nismo mogli povjeriti ni jednoj ni drugoj strani. A oni žele reći da još uvijek imaju obraza igrati se sa svima nama, da opet ne kažem nešto sočnije”.

IVAN KOVAČIĆ DAO OSTAVKU NAKON SUKOBA S HDZ-om: Nemam namjeru biti klaun, ispričavam se svima mlađima od 18

PETROV ZAVIDI KOVAČIĆU:Bio je u pravu, rekao je ono što puno ljudi misli

MOSTOV KOVAČIĆ PORUČIO HDZ-U: ‘Ako je ovo budućnost HDZ-a, onda tko vas je*e

Povratak na Net.hr