Budite oprezni: Poznati trgovački lanac zbog svoje greške opet zakida kupce

Osam mjeseci nakon što se potrošači u više navrata žalili na neispravne vage u trgovinama poznatog lanca u Opatiji i Rijeci, opet im se dogodilo isto. I ponovo kupci izvlače deblji kraj.

Naime, jedna je Riječanka za Novi list ispričala kako se u prosincu u dva navrata susrela sa sličnim problemom – vagama koje nisu baždarene na nulu, već u startu neoprezne kupce zakidaju za određeni novčani iznos.

Prvi je put naletjela je na neispravnu vagu u trgovini na Škurinjama gdje je kupovala orah, čija je akcijska cijena bila 77.70 kuna, a vaga je u startu pokazivala četiri do pet grama plusa. Za ovaj artikl, radilo se razlici od 31 lipu.

“Odmah sam vagala orah na drugoj vagi i težina je, zamislite, bila manja za 6 grama i 46 lipa mi je manje naplaćeno. Kada sam se opet vratila do neispravne vage ona je sama putovala između 4 i 12 grama u plusu dok nije bilo ništa na vagi”, ispričala je Riječanka..

Djelatnica joj bezobrazno odgovorila

Novo takvo iskustvo doživjela je i 31. prosinca.

“Situacija je bila slična. Jedna vaga nije imala papira, na drugoj je bila gužva, a treća je bila 20 grama u plusu. Djelatnica stoji odmah do vage, ja joj prigovorim na to i pokažem ekran, a ona meni bezobrazno, ‘da, ta vam je pokvarena’ i nastavi slagati jabuke kao da nisam ništa rekla”, komentirala je čitateljica.

Podsjetimo, o slučaju neispravnih vaga, poznata se trgovina očitovala još lani, rekavši da se to može dogoditi ako kupci “slučajno zablokiraju vagu ili stave preveliku težinu”. No tvrde da su djelatnici uvijek dostupni kupcima kako bi svako svako pitanje riješili na licu mjesta i na zadovoljstvo kupaca.

http://www.novilist.hr/Vijesti/Rijeka/Opet-neispravne-vage-u-Billi-na-Skurinjama-Prazne-pokazuju-plus-od-4-do-20-grama

Povratak na Net.hr