'BIBLIJA ZA KAMPISTE'

POZNATI NJEMAČKI ČASOPIS PIŠE O HRVATSKOJ: Na čak 59 stranica nahvalili ljepote Lijepe naše! ‘Zaista neprocjenjivo…’

Riječ je o agenciji koja je već sedam godina zaredom među 10 najboljih turističkih PR agencija u državama njemačkog govornog područja

ADAC, njemački autoklub putopisnog časopisa Reisemagazin, koji si je kroz godine priskrbio epitet “Biblije za kampiste”, u najnovijem izdanju piše o “fascinantnom sjeveru Hrvatske”. U svom izdanju za svibanj i lipanj, čak na 59 stranica pišu o ljepotama Kvarnera i Istre, prenosi Novi list.

“Vrijednost jedne stranice iznosi 9.500 eura, što znači da je medijsko dostignuće ovih reportaža preko 560.000 eura”, ističu iz TZ Kvarner te napominju da je riječ o njihovoj uspješnoj suradnji s ART RedaktionsTeamom – agencije za turističko novinarstvo.

STRANCI OBJAVILI ’11 NEOČEKIVANIH ČINJENICA O HRVATSKOJ’: ‘Izvana bi se moglo činiti da je sve savršeno…’

‘Neprocjenjiv domet’

Riječ je o agenciji koja je već sedam godina zaredom među 10 najboljih turističkih PR agencija u državama njemačkog govornog područja. Isto tako, TZ Kvarner godinama surađuje s njihovim novinarima i fotografima.

“Predstavljanje regije Kvarner u magazinu koji se distribuira u Njemačkoj, Austriji i Švicarskoj, te u zemljama Beneluxa, na čak 45 stranica zaista je neprocjenjiv domet. Reportaže kroz koje je predstavljen Kvarner su bezvremenski tekstovi i fotografije koje mame uzdahe, dočaravaju kvarnersku ponudu i pozivaju.

To je također neprocjenjivo, kao što je i neprocjenjiva i naša dugogodišnja suradnja i poznanstva s novinarima i fotografima koji su na izuzetan način predstavili našu regiju”, rekla je za Novi list Irena Peršić Živadinov, šefica TZ Kvarner.

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr