NIJE ŠTEDIO NI NA ČEMU

MENADŽER OTKRIO KAKO SU IZGLEDALE EKSTRAVAGANTNE TODORIĆEVE ZABAVE: ‘Svaki put bi izvođačima galantno gurnuo po 2000 kuna’

Poznata pjesma splitskog pjevača Jasmina Stavrosa ‘Dao bih sto Amerika’, omiljena je bivšem čelniku najvećeg koncerna u Hrvatskoj, Ivici Todoriću, pa ju je Stavros čak triput otpjevao na vjenčanjima njegove kćeri Ive i sina Ante u nekadašnjem zagrebačkom hotelu “Intercontinental”. Stavros je Todoriću nekoliko puta pjevao i na privatnim zabavama.

“Više puta sam je pjevao na svadbama njegove djece, kad se udavala kći Iva i kad se ženio njegov stariji sin Ante. Uvijek sam bio angažiran u ulozi glazbenog gosta večeri i uvijek je sve bilo na vrhunskom, iznimno profesionalnom nivou. I na obje sam svadbe, nakon što bih u sklopu redovnog programa otpjevao “Dao bih sto Amerika”, na Ivičinu zamolbu još dva puta izveo tu pjesmu”, prisjetio se Stavros, dodavši kako na svadbama Todorićeve djece nikada nije pjevao po željama niti ga je tko dovodio u takve situacije, navodi Slobodna Dalmacija.

TODORIĆ OPISAO ŠTO SE DOGAĐALO UOČI AKTIVACIJE LEX AGROKOR: ‘Samo dan prije u Agrokor je bez povoda poslan kordon policije…’

TODORIĆ UPOZORAVA NA ‘NEVIĐENI SUKOB INTERESA’: ‘Koga zastupa Tin Dolički, Agrokor ili Knighthead?’

Na privatnim feštama Todorićima pjevala i Nina Badrić, Vinko Coce, Željko Joksimović…

Stavros tvrdi kako na ‘Gazdinim’ feštama nikad nije pjevao tuđe pjesme te da se uvijek svirala hrvatska zabavna glazba.

“Ivica bi uvijek fino zamolio, a ja bih mu rekao: “Ma pjevat ću koliko god puta.” Još bih ponovio i “Kad se prijatelji rastaju”, “Umoran”…, jer je Ivica volio i moje ostale pjesme. Sjećam se da sam, kad se ženio njegov Ante, bio na Zadarfestu s pjesmom “Boli” i čak sam trebao čekati proglašenje nagrada, jer je navodno i mene čekala jedna. No, kako sam ranije dogovorio nastup na Antinoj svadbi, otišao sam s festivala ne čekajući proglašenje dobitnika priznanja. Uskočio sam u avion, malu cessnu u kojoj je bilo svega i svačega, od pića do cateringa. Nisam okusio ništa”, nastavio je Stavros.

 TODORIĆ TEŠKO OPTUŽUJE VLADU I RAMLJAKA: ‘Stvorili ste situaciju bezvlašća u kojem odabrani kriminalnim aktivnostima izvlače korist’

Jasmin Stavros u karijeri je, kako je naveo, odradio bezbroj nastupa na svadbama i feštama brojnih poznatih Hrvata, ali tvrdi kako su Todorići zabave uvijek organizirali na najvišem nivou.

“To su uvijek bila gospodska vjenčanja, zapravo najbolje svadbe na kojima sam pjevao”, rekao je Stavros, istaknuvši da je pjevao i za Roberta Prosinečkog, Darija Šimića i niz drugih poznatih Hrvata, ali “neka se nitko ne uvrijedi, premda su i njihove bile super organizirane, nitko ne može nadmašiti obitelj Todorić”, mišljenja je popularni Stavros.

‘Gazda’ je uvijek bio galantan prema estradi

“Uvijek je sve bilo savršeno, ma tretman je bio maksimalan. Za deset. Osiguranje, prijevoz, hrana, piće, nikad se bend i ja nismo osjećali kao manje vrijedni, što je bilo posluženo gostima, bilo je i na našem stolu. Uvijek je postojao sinopsis, vrhunski razglas, rasvjeta…”.

Naveo je i da je bio vrlo zadovoljan honorarom.

Todorići, osim Stavrosa, vole i popularnog Jolu, koji je također nastupao na njihovim svadbama. Ipak, možda najpoznatije estradno prijateljstvo u obitelji Todorić je ono Ivičine kćeri, Ive Balent, i  Severine. Koliko voli svoju prijateljicu, Balent je pokazala i kad je splitskoj pjevačici za jedan od rođendana poklonila čizme modne kuće Balenciaga vrijedne 9000 kuna.

Iako su Ivičina djeca poznatija po ekstravagantnim zabavama od njega, i sam Ivica voli feštati pa je privatne avione više puta slao po članove klape Intrade, a u Kulmerove dvore pjevati je išla i Nina Badrić. Pokojni Vinko Coce također je bio rado viđen gost na Smokvici, nekadašnjem privatnom otoku Ivice Todorića, ispričao je za Slobodnu splitski menadžer Ivica Bubalo. Detalja o nastupima hrvatskih estradnjaka za Todorića se prisjetio i menadžer Zoran Škugor.

SVI MU OTKAZUJU POSLUŠNOST: Ivicu Todorića napustili medijski stručnjaci i američki odvjetnici

“Ivica Todorić bio je vrlo galantan prema estradi, često je za svoje razne prigode angažirao hrvatske izvođače. Za vjenčanja isključivo hrvatske, ali znam da su u Kulmerove dvore odlazili i Miroslav Ilić i Željko Joksimović iz susjedne Srbije. Poštujem činjenicu što su izabrali njih dvojicu, samo je pitanje jesu li Ilić i Joksimović platili porez u Hrvatskoj na svoj honorar”, rekao je Škugor.

Tamburašima uvijek davao napojnice od 2000 kuna

“Ivica je redovito prvi odlazio s privatnih večera uvijek jednog te istog većeg društva, ali bi napuštajući prostor svaki put galantno gurnuo tamburašima po 2000 kuna”, dodao je Škugor pa nastavio:

‘SAMO ME ZAGRLI I BUDI TIHO…’ Iva Balent citatom s boce Jane poslala sladunjavu poruku suprugu Hrvoju

“Sjećam se koncerta Bijelog dugmeta na zagrebačkom Maksimiru, Ivica je tada kupio veliku količinu CD-ova koje je dijelio u nagradnoj igri uz svoju vodu, premda je glavni financijer cijele povratničke turneje Dugmeta bila američka tvrtka koja proizvodi popularno bezalkoholno piće. Ivica Todorić je i osobno došao u zagrebački hotel Westin na glazbenu manifestaciju “Dorina” kako bi pregledao rasvjetu i razglas, koji su se kasnije koristili na vjenčanju njegova sina Ante u istoj dvorani”.

NOVI DETALJI O KRAHU BRAKA GAZDINOG SINA: Je li razvod Martine i Ante Todorića samo manevar za spas imovine?

I kad je Škugor s Tonyjem Cetinskim radio koncert “Stop drogi” u zagrebačkom Domu sportova, Todorić se, veli, uključio i u tu priču želeći poslati pozitivnu poruku javnosti.

“Prodao je PR šminku i u Beogradu gurnuvši tamo sina Ivana u jet-set svijet čim su počele priče o njegovu neplaćanju. Kad je u Hrvatsku doveo Srbe, tim je potezom platio imidž u Beogradu. Željko Joksimović je najprije postao prijatelj njegova sina Ivana, a pjevač je kasnije sa suprugom Jovanom, koja je u međuvremenu postala Ivina prijateljica, odlazio na ljetovanje u Antinu vilu u Dubrovniku. Joksimović je ujedno postao i frend obitelji Čermak“, otkriva Škugor, navodeći i jednu zanimljivost:

“Mali Ivan se družio i s Antom Ramljakom, koliko znam, bili su dobri”, rekao je poznati menadžer.

Bračni parovi Balent i Čermak bili su prije nekoliko godina i među uzvanicima na svadbi Jovane Janković i Željka Joksimovića u beogradskom restoranu “Franš”, a na slavlju su goste zabavljali Lepa Brena, Halid Bešlić i Ceca, pjevačica i udovica ratnog zločinca Željka Ražnatovića Arkana.

 

Povratak na Net.hr