INTERNETSKI PRIMITIVCI

POZNATA UREDNICA POLICIJI PRIJAVILA GNJUSNE PORUKE: ‘Ako ne smijete prijetiti Plenkoviću, onda valjda ne smijete ni novinarima’

Nataša Božić je putem društvenih mreža dobila mnoštvo primitivnih poruka.

Urednica i voditeljica N1 televizije Nataša Božić otkrila je danas putem Twittera da je dobila prijetnje smrću. Grozne poruke koje je i objavila na svom profilu prijavila je policiji.

Iako Božić nije otkrila što je to izazvalo takve primitivne reakcije, pretpostavljamo da je riječ o razgovoru o presudi šestorici čelnica Herceg-Bosne u njezinoj emisiji Točka na tjedan. Naime, novinarke Mladenka Šarić iz Večernjeg lista i Ivanka Toma iz Jutarnjeg lista složile su se da osuđenim generalima treba oduzeti odličja.

“Evo, na Dan ljudskih prava prijetnja odsijecanjem glave jer sam u Točki na tjedan postavila novinarsko pitanje. Prijavljeno MUP-u! Ako se ne može prijetiti Plenkoviću, a onda valjda ne može ni novinarima”, napisala je Božić na Twitteru.

Podsjetimo, prije nekoliko tjedana još je jedna novinarka bila meta ozbiljnih prijetnji. Riječ je o Maji Sever koja je grozne poruke dobila nakon vrlo dobronamejrnog i pozitivnog priloga o Nigerijcu koji je u Hrvatsku došao kao izbjeglica te je sada uspio pokrenuti vlastiti biznis.

I Sever je prijetnju prijavila policiji, a danas je među prvima pružila podršku kolegici Nataši Božić.

Povratak na Net.hr