POSLJEDNJI DAN KAMPANJE, A GDJE JE BERNARDIĆ? Glavni tajnik SDP-a poručuje: / 'Mi nismo u panici...'

Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas za Zekanovića i Tomašić kaže da su "na neki način ispod pazuha HDZ-a došli u Sabor,

3.7.2020.
17:19
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Glavni tajnik SDP-a Nikša Vukas rekao je za N1 televiziju da SDP i Restart koalicija nude program i stručne ljude, a ne usamljenog pojedinca, kao što to čini HDZ.

"To je stranka koja ne može bez nepotizma, lopovluka... Imate premijera koji je ostao sam, njegovi ministri su se raspršili...", govori kandidat Restart koalicije u 1. izbornoj jedinici.

Ističe da je HDZ izbore htio "na forcu". Za SDP kaže da se nisu krili iza Nacionalnog stožera i nude restart državi koja je umorna od korupcije i nepotizma. Čelnika HDZ-a Andreja Plenkovića opisuje kao bahatog i napuhanog.

Upitan zašto posljednjeg dana kampanje nije bilo Davora Bernardića, rekao je: "Restart koalicija nije Davor Bernardić sam, kao što je premijer Plenković." Na ponovljeni upit gdje je čelnik SDP-a bio danas, kaže: "Večeras će na sučeljavanju dati svoju posljednju poruku. Mi nismo u panici, kampanja nam traje tri i pol godine."

Za Zekanovića i Tomašić, kaže da su "na neki način ispod pazuha HDZ-a došli u Sabor, šalju čudne poruke i nakon nedjelje će ponovno torbariti neprincipijelne koalicije".

JE

"Restart nudi nešto što ova vlada četiri godine nije napravila", poručio je. Istaknuo je kako je godinama radio u realnom sektoru, a za jesen prognozira tešku situaciju. "Sami znate koliko je doprinos turizma BDP-u. Autoceste su prazne, destinacije poput Dubrovnika su prazne... Poduzetnicima treba omogućiti da im država bude partner", poručuje Vukas.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali