Poništena deložacija, obitelj Vukić opet u svom domu

Nakon što su obitelj Vukić u četvrtak uz pomoć interventne policije deložirali iz njihove kuće u Arbanasima kod Zadra, deložacija je poništena. Učinjeno je to zbog proceduralnih pogreški ovršitelja.

Deložacija obitelji Vukić provedena u četvrtak u Arbanasima kod Zadru je poništena. Vijest je to koju je objavio Zadarski list navodeći kako se obitelj vratila u stan.

Ovršitelji će dobiti novu priliku

Kao razlog za poništenje deložacije navode to da je ovršitelj učinio nekoliko proceduralnih propusta. Naime, s njim se nije pojavio bravar, ali nije ni osigurao prijevoz i smještaj za obitelj Vukić. No, ovršitelj će ipak dobiti mogućnost nove deložacije.

Podsjetimo, obitelj Vukić je danas deložirana iz svoje kuće. Iako je to pokušalo spriječiti i 70-ak građana koji su ondje prosvjedovali, uz pomoć interventne policije Vukići su ipak izbačeni. Problemi za obitelj Vukić započeli su drugom polovicom devedesetih godina, nakn što Miro Vukić zbog neupućenosti nije zatvorio obrt koji mu nije išao, zbog čega su se kroz godine nagomilali dugovi prema Poreznoj upravi. Dug je na kraju narastao na čak pola milijuna kuna, a kuća obitelji Vukić prodana je na javnoj dražbi za 40 tisuća eura.

Povratak na Net.hr