Vučić: Završićemo pregovore sa EU do 2018. godine

Vicepremijer pred početak pregovora sa EU

21.1.2014.
13:45
VOYO logo

Vicepremijer Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zastava Srbije ispred zgrade EU pored zastava EU velika stvar i simbol za našu zemlju, ali i znak da možemo da uradimo ono što su svi evropski narodi učinili, objavio je Tanjug a prenosi Kurir.

"Mnogo toga naš narod neće u potpunosti odobravati, ali mi smo spremni da sve svoje obaveze ispunimo", rekao je Vučić na pres konferenciji povodom početka pregovora Srbije sa EU u Briselu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pred nama je drugačija i bolja budućnost, uveren je Vučić i dodaje: "Preduzećemo sve potrebne napore da građani žive bolje, mi nismo tako slatkorečivi i šarmantni kao neki drugi, ali pokazali smo ozbiljnost u radu i to je odgovor na poverenje koje nam ukazuje EU, ali i na očekivanje naših građana".

"Ne dodvoravamo se ni vama ni našim građanima i stoga ukazujem da su teški izazovi pred nama, ali ja sam uveren da ćemo završiti pregovore do 2018. godine, a onda će EU morati da oceni da li Srbija zaslužuje da postane punopravna članica", rekao je Vučić, dodajući da ćemo mi ispuniti sve svoje obaveze, što, kako je rekao, danas vide i ponosni građani Srbije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vicepremijer je istakao i da je uveren da ćemo srpsku trobojku nositi s ponosom, na reveru, ali i da će ona biti na centralnom trgu u Briselu.

Foto: Medija centar Beograd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo