Vučić pobesneo: Srbi, naučite da radite (VIDEO)

U poseti RTB Bor zatekao samo Kanađane, Srbi otišli na vikend iako radovi kasne

16.6.2013.
17:41
VOYO logo

Prvi potpredsednik Vlade Srbije Aleksandar Vučić istakao je danas da u Srbiji mora da se promeni stanje svesti, da ljudi moraju da shvate da treba odgovornije da rade i da poštuju ugovorene projekte, za koje su uzeli pare.

Vučić je to rekao novinarima pošto je obišao gradilište u RTB Bor, gde su ga dočekali Kanađani iz firme koja radi na izgradnji topionice, dok su radnici naših firmi, iz Beograda, koje takođe rade na realizaciji istog projekta, u petak u 15 sati napustili gradilište, koristeći, valjda vikend, iako radovi kasne.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Oni su za to ( izvođenje radova na topionici) uzeli pare. Ovaj Kanađanin nije bio dužan da me čeka. Mora već jednom da se nauči da je prošlo vreme socijalističkog upravljanja, na sreću ili na žalost - upozorio je vicepremijer i dodao da je lepo bilo dok je država mogla da ulaže, ali više za to nema mogućnosti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Država hoće da pomogne, ali ne može da baca pare u bunar - rekao je Vučić.

On je upitao kako je moguće da njega čeka čovek Kanađanin, da on organizuje gradilište da se ne bi sramotili, a da su "ovi iz Beograda lepo otišli, seli u svoje limuzine i baš ih briga što kasne u svim radovima".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Neće više moći tako, ili ćete da se naučite da radite ili nemojte da prihvatite posao da biste odmah uzeli pare i da nam sve u Srbiji bude na tome ko će da uzima kredite i da to naplati, a da posle niko više ništa ne radi - naglasio je Vučić.

On je ukazao da u Srbiji mora da se menja stanje svesti, da mora još da se radi, da se postigne veća produktivnost i da je potrebno "neuporedivo više ozbiljnosti, odgovornosti i posvećenosti".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Mogu slobodno da se ljute, ali te kompanije moraju neuporedivo odgovornije i ozbiljnije da rade. Nismo došli nikoga da molimo, već da vidimo kako da povećamo broj radnih mesta, produktivnost i investicije. Investicije moraju biti isplative i garantovati profit, jer ako budu služile samo za prikupljanje političkih poena pred izbore, onda ništa nismo uradili - zaključio je Vučić, prenosi Tanjug.

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo