Vučić ima kandidata za Beograd

„Ne znam zašto je Đilas nervozan“

11.10.2013.
14:13
VOYO logo

Lider SNS-a Aleksandar Vučić rekao je u intervjuu za Nedeljnik da ima odličnog kandidata za gradonačelnika Beograda, ali nije naveo ko je to.

Na pitanje koga ima u vidu kao najboljeg kandidata za gradonačelnika Beograda i da li možda razmišlja o strancu, Vučić je odgovorio: "Ne može stranac, ali imam odličnog kandidata".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Govoreći o smenjenom gradonačelniku Beograda i lideru DS-a Draganu Đilasu, Vučić je naveo da o njemu neće reći nijednu lošu reč, osim da ne razume zašto je Đilas nervozan.

"Nijednu lošu reč neću reći o Đilasu, osim što ne razumem zašto je toliko nervozan, kao i ljudi u njegovoj stranci. Mislim da time čine loše sebi i svojoj stranci. Ne zaboravite da Đilas ima izbore. Ima priliku da na izborima pokaže sve. Ima onu priliku koju on meni nije dao. To nije samo fer, nego više od toga. I tu priliku ima zato što sam unapred rekao da će u roku od šest meseci biti izbora u Beogradu", rekao je on.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje koga bi više voleo da ima za suparnika u DS-u, Tadića ili Đilasa, Vučić je rekao da o tome ne razmišlja i da se bavi državnim problemima, u kojima je "jedino strastven".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo