Tončev: Ne cepam SPS!

Funkcioner SPS-a Novica Tončev tvrdi da ga neki namerno svađaju sa Ivicom Dačićem

23.7.2013.
19:32
VOYO logo

Nakon što su Naše novine objavile da je govor predsednika opštine Surdulica Novice Tončeva izazvao najviše reakcija na poslednjoj sednici Predsedništva SPS-a, ovaj funkcioner socijalista tvrdi da ne cepa stranku već pokušavaju da ga posvađaju sa njenim liderom Ivicom Dačićem.

On je za Naše novine izjavio da u stranci ne postoje nikakvi klanovi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Nije mi poznato da u stranci postoje bilo kakvi klanovi usmereni jedni protiv drugih. Nikada se nismo delili na stare i mlade iako su mediji veštački pravili taj jaz. Mi funkcioneri SPS-a imamo normalnu komunikaciju, razmenjujemo mišljenja, a ja sam u partiji poznat kao čovek koji uvek otvoreno kaže šta misli i volim da i drugi prema meni budu otvoreni. Sve šta sam imao da kažem o funkcionisanju stranke, stvarno i mislim a to ću ponoviti i na Glavnom odboru - rekao je on.

Tončev kaže da je neko namerno prosledio njegov govor medijima da bi ga posvađao sa ljudima iz stranke i dodaje da ga je Dačić lično zvao da se, kao razočarani socijalista, vrati u stranku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne sme više biti u SPS-u biti važnija uloga nekih perifernih fenomena koji ne vole ni jedan odbor i stranci ne donose ni jedan glas, a koji su u stranku juče došli samo zbog lične koristi. Takvi samo nižu afere, teraju nam glasače i to ubuduće moramo da sprečimo - poručio je Tončev.

Foto: Kurir

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo