Tijanić: Tadić je važne odluke donosio uz pomoć vračare

„Vladajuća stranka čitala našu sudbinu kao u vreme Asteka i Maja, iz zvezda“

23.8.2013.
21:13
VOYO logo

Generalni direktor RTS Aleksandar Tijanić otkrio je najmračniju tajnu bivšeg režima! U intervjuu za "Nedeljnik" Tijanić je, naime, rekao da je bivši predsednik Boris Tadić sve važne državne odluke donosio konsultujući se sa "vračarom koja se predstavljala kao astrolog", piše Pres.

Tijanić je ovo rekao onako uzgred, analizirajući srpsku političku scenu. On istina, Tadića nije pomenuo imenom, ali je iz konteksta sasvim jasno da je mislio upravo na njega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Prošle godine je izgubio kandidat koji nije uspeo, zbog izbornih rokova, da obiđe sve ženske birače lično. I uruči im to što je uručivao. Pametan, lep, proevropski tip. A glavni čovek u njegovom izbornom štabu je bila jedna žena. Nije njegova. Žena je vračara koja je sebe predstavljala kao astrologa, i praktično, donosila sve važne odluke uz konsultacije sa zvezdama - objasnio je Tijanić, dodajući je da to što se "sudbina čita iz zvezda klasičan primer skaredne i tabloidne politike".

- Pa je l` nije skaredno da stranka koja Srbijom vlada osam godina našu sudbinu čita kao u vreme Asteka i Maja, iz zvezda?! - upitao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ove Tijanićeve reči potkrepio je izvor Informera iz Tadićevog bliskog okruženja. On kaže da vračara o kojoj direktor RTS govori dugo boravila u Tadićevoj blizini.

- Bivši predsednik i vračara su sarađivali više od godinu dana. Čak su uoči prošlogodišnjih izbora imali seanse "skidanja crne magije" u Borisovoj vili u Lackovićevoj na Dedinju! Predsednikove komšije bile su u čudu kad su jedne noći videle kako neka žena u pola noći kruži oko kuće sa svećama u rukama i pritom mantra neke čudne reči. Međutim, to tada niko nije smeo da komentariše naglas - kaže sagovornik Informera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ta misteriozna žena, dodaje izvor, nije bila iz Srbije već najverovatnije iz Ukrajine.

- Predstavljali su je kao savetnicu za zdrav život, nešto poput lajf kouča. Po govoru se videlo da nije odavde, već da je došla iz neke od zemalja bivšeg SSSR-a. Oblačila se prilično neformalno i jedino po tome je bila upadljiva - objašnjava izvor koji trvdi da je i odluku o vanrednim izborima Tadić doneo na nagovor vračare.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sećate se, Boris se dugo lomio da li da za parlamentarne izbore raspiše i vanredne predsedničke izbore. Bio je na korak od odluke da ne podnese ostavku, ali se u poslednji čas predomislio upravo na nagovor te žene... To ga je na kraju i koštalo vlasti! Svi iz iz nekadašnjeg Tadićevog izbornog štaba tvrdili su, mada nezvanično, da "prvi put čuju za tako nešto", a nekadašnji savetnik predsednika Tadića Nebojša Krstić samo je kratko poručio za Informer:

- Ne mogu da komentarišem besmislice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: Novosti.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo