Šutanovac lobira protiv Đilasa u stranci

Posle gubitka Beograda, Đilasu se smeši Tadićeva sudbina

5.10.2013.
12:13
VOYO logo

Dragan Šutanovac, nekadašnji potpredsednik DS, danas narodni poslanik, ima nameru da sa nekoliko najbližih saradnika ruši Dragana Đilasa sa mesta predsednika DS. Prema saznanjima “Blica”, Šutanovac uveliko obilazi Srbiju, razgovara sa članstvom i čeka pogodan trenutak da dođe na čelo demokrata.

Kako saznaje “Blic”, Šutanovac i prvi čovek demokrata iz Smederevske Palanke Radoslav Milojičić Kena su poslednja dva meseca obišli više od 50 opštinskih odbora DS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Bili su u Vranju, Požarevcu, Leskovcu... Svakodnevno negde putuju. Danas će posetiti Kovačicu, a u planu je još deset odbora koje bi trebalo da obiđu u narednim danima. Šutanovac se najviše uzda u Milojičića, ali ima još dosta istaknutih funkcionera koji ga podržavaju - kaže izvor “Blica” iz vrha DS-a koji je želeo da ostane anoniman.

Taj izvor navodi da Šutanovac ima podršku Tamare Tripić, bivše sekretarke stranke, kao da je razgovarao i sa drugim funkcionerima stranke, ali da se ne zna kakav je njihov stav. Još nekoliko demokrata iz različitih gradova nam je potvrdilo da bivši potpredsednik stranke uveliko lobira da bi došao na čelo DS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šutanovac: To su provokacije

Šutanovac će najverovatnije čekati izbore za Skupštinu grada Beograda pa da posle eventualnog Đilasovog kraha, na prvoj vanrednoj skupštini stranke koja sledi po statutu postavi pitanje odgovornosti lidera DS-a.

Dragan Šutanovac juče nije želeo da komentariše saznanja “Blica” i samo je kratko rekao da je reč o “provokaciji”, dok se predsednik opštinskog odbora DS u Smederevskoj Palanci nije javljao na telefon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo