SPS / upozorava EU - ili datum il ništa od sporazuma

Već viđena politika socijalista u Srbiji

11.6.2013.
17:27
VOYO logo

Ukoliko ne dobijemo datum za početak pregovora sa EU u junu to može da izazove blokadu realizacije briselskog sporazuma, poručuje poslanik SPS Zvonimir Stević a prenosi Tanjug.

- Ukoliko ne dođe do tog datuma u svakom slučaju će to da izazove određene konfuzije i tenzije i na neki način blokadu realizacije sporazuma - rekao je poslanik SPS Stević novinarima u republičkom parlamentu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ističući da je Srbija zaslužila da dobije datum za početak pregovora 28. juna, Stević je rekao da ima još vremena do tog datuma da se učini dodatni napor sa međunarodnim predstavnicima kako bi Srbija datum tada i dobila.

- Mislim da Srbija to zaslužuje - istakao je Stević navodeći da je u toku živa diplomatska aktivnost i da Vlada Srbije čini napore u razgovoru sa predstavnicima EU.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Srbija, kako je dodao, smatra da je učinila sve ono što je bilo do nje, jer je uslov bio postizanje briselskog sporazuma i plana o njegovoj implementaciji, što je i urađeno.

- Ukoliko do toga ne dođe, biće stvorena i atmosfera nezadovoljstva i na Kosovu i širom Srbije - ocenio je poslanik SPS, koji dolazi sa Kosova i Metohije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Foto: RTS

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo