Socijalisti našli zamenu za Aleksandra Antića?!

Novi predsednik Skupštine Grada Beograda biće Miloje Živanović odbornik SPS-a iz Lazarevca, saznaje Trojka

3.9.2013.
14:05
VOYO logo

Miloje Živanović je osnivač SPS-a u Lazarevcu, a trenutno je na funkciji sekretara Izvršnog odbora Opštinskog odbora. Po obrazovanju je rudarski inženjer, i nedavno je postavljen za direktora "Kolubara Gradjevinara" u Lazarevcu.

Jedan je od retkih funkcionera SPS-a zaposlenih u Kolubari za čije ime se nisu vezivale afere i koji medju Lazarevčanima važi za "poštenog socijalistu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, kada je Aleksandar Antić predložen za ministra saobraćaja i kada je postalo sasvim izvesno da će se preseliti u Nemanjinu 11, u redovima socijalista zavladala je panika jer nisu imali spremno rešenje za Antićevog naslednika.

- Kao kandidati za predsednika Skupštine Grada pominjani su članovi gradskog veća Nikola Nikodijević i Slobodan Šolević, medjutim oni su podneli ostavke kada su izabrani za većnike i po Statutu Skupštine Grada nemaju prava da se vrate u odborničke klupe - objašnjava dobro obavešten izvor iz gradske Vlade.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U SPS-u kažu da je teško naći zamenu za Antića jer on već dva mandata obavlja funkciju predsednika Skupštine grada, dobro to radi i ima uigran tim, ali i da je Živanović dobro rešenje "jer je vredan i pošten i neće imati za šta da ga prozivaju", navode njegovi drugovi iz SPS-a.

Foto: Medija centar Beograd

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo