Novica Tončev: Došlo je do grubog izvrtanja mojih reči

„Zloupotrebljena je moja dobra volja da se uvek odazovem na pozive medija“

21.1.2014.
17:30
VOYO logo

Nakon što su juče gotovo svi mediji preneli intervju koji je funkcioner Socijalističke partije Srbije Novica Tončev dao za jedan list, izvrćući njegove reči i stavljajući senzacionalističke naslove, gospodin Tončev je poslao saopštenje koje vam prenosimo u celosti:

- Želim da srpsku javnost, ali i koalicione partnere Socijalisticke partije Srbije obavestim da je moj intervju u kojem sam govorio o odnosima u vladajućoj koaliciji prenet netačno i da je došlo do grube zloupotrebe moje dobre volje da se uvek odazovem na pozive medija. Ni u jednom segmentu intervjua koji sam dao, nisam pomenuo prvog potpredsednika Vlade Republike Srbije, gospodina Aleksandra Vučića, kao što je u objavljenom intervjuu navedeno. Izmenjen je čak i smisao i kontekst rečenica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rekao sam da u Srbiji postoji apsolutna sloboda govora i da niko nikome medju koalicionim partnerima ne zabranjuje da misli, komentariše, pa i kritikuje. U intervjuu sam bio fokusiran na Socijalističku partiju Srbije i govorio sam o tome da u partiji čiji sam član, predsednik nije diktator i da Srbija nije Severna Koreja odnosno da nema jednoumlja i idolopoklonstva. Dodao sam da nikada Srbijom nije vladala koalicija,sa tolerantnijim međusobnim odnosima, kao i da svako ima pravo na svoje mišljenje, a da svi zajedno sprovodimo politiku koja treba da obezbedi bolji život za građane i prosperitet naše zemlje.

Podvukao sam da je sa tim u vezi nemerljiv doprinos dvojice ključnih ljudi u Vladi, Ivice Dačica i Aleksandra Vučića. I to na svakom mestu s ponosom ističem. Upravo zato mi je teško pala zloupotreba i izvrtanje mojih reči i dodavanje onoga što nikada nisam izgovorio -, stoji u saopštenju Novice Tončeva

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo