Mrkonjić i Ilić složni u odbrani Drobnjaka

Protiv smene direktora “Puteva Srbije”

14.5.2013.
15:01
VOYO logo

Ministar građevine Velimir Ilić izjavio da ukoliko se u Vladi bude glasalo o smeni direktora "Puteva Srbije" Zorana Drobnjaka, on za tu smenu neće glasati.

On je danas izjavio da nema razloga da za tako nešto glasa jer je sa Drobnjakom imao dobru saradnju i nije imao problema, ali je rekao i da to ministarstvo sada ništa ne radi sa "Putevima Srbije".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Upitan o tome da li smatra da Drobnjak dobro radi, Ilić je rekao da "nije ulazio u tu problematiku", i da već šest godina nije imao nikakvih kontakata sa "Putevima Srbije", prenosi Tanjug.

On je naveo da ne zna u čemu je problem, i da je za to preduzeće vezano Ministarstvo saobraćaja, te da treba videti u čemu je problem i zatim ga rešiti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Samo malo da se uhoda

I ministar saobraćaja Srbije Milutin Mrkonjić izjavio je da neće smeniti vršioca dužnosti direktora “Puteva Srbije” Zorana Drobnjaka, jer to nije zaslužio.

Mrkonjić je novinarima prilikom potpisivanja sporazuma o saradnji u vazdušnom saobraćaju Srbije i Australije kazao da do njega nije stigao predlog za razrešenje Drobnjaka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- U Ministrastvu saobraćaja nema haosa i postoji red. Nekima je potrebno malo vremena da se uhodaju - kazao je Mrkonjić, navodi Beta.

Foto: Novosti

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo