Mrka: Ako nema boljeg od mene, mogu da ostanem ministar

„Logično“ rešenje

27.8.2013.
11:46
VOYO logo

Potpredsednik Socijalističke partije Srbije Milutin Mrkonjić rekao je da je logično da i nakon rekonstrukcije ostane ministar saobraćaja, ako njegova partija nije u stanju da nađe bolje.

Kako prenosi "Informer", SPS trenutno nemaju pravo rešenje za resor saobraćaja, a većina članova predsedništva nema ništa protiv da Mrka ostane tu gde jeste. Mrkonjić sa druge strane poručuje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ja sam i dalje ministar i sad ste me zatekli na gradilištu. Ovo je tek prva godina mog drugog amandmana. Zato sam ga i prihvatio- da bih završio ono što sam započeo u prvom. Nažalost, projekti ne traju jedan mandat i logično je da se taj posao nastavi -, rekao je Mrkonjić.

On je odbio da direktno kaže da li veruje da je on najbolji izbor za resor saobraćaja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ne bi bilo korektno da ja to kažem. Nisam valjda slučajno dvaput izabran za ministra. Ljudi u SPS poznaju moje kvalitete. U svakom gradu u Srbiji ostalo je nešto što sam uradio. To ne znači da neko drugi ne bi mogao da nastavi taj posao. Ako partija ima boljeg kandidata, o tome treba da odluči predsedništvo -, dodao je Mrkonjić.

Na pitanje zašto je ponudio ostavku Ivici Dačiću, Mrkonjić odgovara:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ja sam ponudio ostavku u trenutku kada je to bilo značajno za deblokadu razgovora o rekonstrukciji Vlade. Ali ako trenutno nema boljeg rešenja za taj resor, ja sam spreman da završim ono što sam započeo pre pet godina -, naglasio je Mrkonjić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo