Ministar saobraćaja održao sastanak sa predsednicima opština iz južne i centralne Srbije

Predsednici opština kod ministra Antića traže pare koje im je obećao Mrkonjić

1.12.2013.
15:19
VOYO logo

Ministar saobraćaja Aleksandar Antić primio je u subotu tridesetak gradonačelnika i predsednika opština iz cele Srbije.

Ministar je sa prvim ljudima gradova i opština razgovarao o problemima vezanim za saobraćaj i infrastrukturu u njihovim sredinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Predsednici opstina informisali su me o započetim i budućim projektima o sredstvima koja su potrebna da se ti projekti završe i realizuju", rekao je ministar Antić za Trojku. On je rekao da za mnoge projekte nema novca, ali da će u saradnji sa predstavnicima lokalnih samouprava gledati da se obezbede sredstva za prioritete koji su neophodni za normalno funkcionisanje građanja.

Obećanje - ludom radovanje

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsednik jedne opštine koji je insistirao na anonimnosti rekao nam je su najveći problemi napravljeni sa projektima za koje je bivši ministar Milutin Mrkonjić obećao da ce resorno ministarstvo učestvovati u finansiranju, a onda nije prebacio novac.

"Mrkonjić nas je upropastio. Obećao je pomoć u finansiranju i mi smo počeli radove, angažovali ljude i firme i sada se ispostavilo da uopšte nema para za to", kažu predsednici pojedinih opština.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gradonačelnik Vranja Zoran Antić kaže da je ovo prvi put da se resorni ministar detaljno bavi njihovim problemima i pozitivno ocenjuje zalaganje i trud ministra Antića da pomogne lokalnim samoupravama.

"Pošto su radovi na Koridoru 10 većim delom na teritoriji moje opštine, ja sam detaljno ministra informisao o tome kako se to odvija. On je nedavno obišao radove na Koridoru i od tada smo u stalnoj komunikaciji i redovno ga informišem o planovima za Koridor", kaze gradonačelnik Vranja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na sastanku sa ministrom saobraćaja bili su predsednici opština sa juga Srbije, ali i iz Čačka, Ljiga, Trstenika, Valjeva, Mionice i drugi...

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo