LDP: / Uskoro jasnija saradnja sa DS

Predsednik LDP Čedomir Jovanović najavio je da bi već iduće nedelje odnos te partije sa Demokratskom strankom mogao dobiti jasniji izraz

13.10.2013.
16:13
VOYO logo

Govoreći danas na Glavnom odboru stranke o odnosima sa demokratama, on je rekao da se, ukoliko se postigne dogovor oko programa, mora videti šta će biti sa međusobnim odnosima i pitanjem koliko će ti odnosi obavezivati jedni druge, prenosi Tanjug.

"Da li su to odnosi do narednih izbora, pa onda svako na svoju stranu, ili su to odnosi koji će evoluirati i ići u pravcu stvaranja jedne efikasne političke organizacije, ostaje da se vidi", rekao je Jovanović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

On je dodao da saradnja sa demokratama ne može da se "radi na silu" i da kod njegovih najbližih saradnika iz stranke i njega lično ne postoje prepreke za stvaranje efikasne moderne stranke, odnosno organizacije koja će biti sposobna "ne da ratuje sa bulumentom oko Vučića već da iskoristi potencijal koji postoji u zemlji".

Jovanović je dodao i da u Beogradu očekuje izbore, kao i da su oni verovatni i na republičkom nivou, ali da ne bi bio iznenađen i ako ih bude u pokrajini koja je "pod pritiskom".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo