Koncert Ane Bekute finansirao Centar za socijalni rad

Budžet za siromašne smanjen da bi Mrkonjić namestio tezgu voljenoj folkerki

9.4.2013.
15:53
VOYO logo

Koncert Ane Bekute, koji je održan 14. februara u Aleksandrovcu, neposredno bi trebalo da “plati” aleksandrovački Centar za socijalni rad jer mu je za oko tri miliona dinara, koliko je koncert koštao, smanjen planirani iznos sredstava u budžetu SO za ovu godinu, saznaje "Blic".

Podsećamo da je opština Aleksandrovac platila 2.491.000 dinara za održavanje koncerta Ane Bekuta i Ace Lukasa povodom Dana opštine. Čelnici ove opštine tvrde da je ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić obećao da će Aleksandrovac dobiti asfaltiranje ulica i puteva ako bude organizovan concert Ane Bekute sa kojom je ministar u emotivnoj vezi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prema pisanju Blica, Ljubomir Vučković koji je dugogodišnji prijatelji ministra Mrkonjića, bio je najveći zagovornik održavanja koncerta Bekute i Lukasa.

Pevačica se tokom tročasovnog koncerta nekoliko puta javno zahvalila Vučkoviču i poručila da će se ona lično založiti kod Mrkonjića da ministarstvo izdvoji obećani novac za puteve i dodala da se dolazeći u Aleksandrovac uverila da su putevi u Župi u jako lošem stanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Potpredsednik opštine Trstenik i lider SPS u tom gradu Radomir Milunović, ističe da je Mrkonjić i njemu predlagao da organizuje koncert Ane Bekute i Ace Lukasa, ali je on to odbio jer je, kako kaže, neprimerena organizacija koncerta u sveopštoj krizi za građane Srbije.

- Ministar Mrkonjić je predlagao meni i predsedniku naše opštine Miroslavu Aleksiću da takođe organizujemo koncert Ane Bekute i Ace Lukasa u Trsteniku, što smo mi sa indignacijom odbili. Kome je do pevanja ako se zna da u zemlji imamo preko 200.000 gladnih? - kaže Milunović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo