Hitno: Dačić sazvao Predsedništvo SPS-a zbog Mentalnog razgibavanja

Naprednjaci besni na Ružića

26.12.2013.
16:26
VOYO logo

Predsednik SPS-a i premijer Srbi9je sazvao je hitnu sednicu Predsednistva stranke koja je pocela u 15h.

Kako Trojka nezvanicno saznaje povod za sastanak najviseg organa SPS-a je danasnja izjava ministra zaduzenog za EU i predsednika Izvrsnog odbora SPS-a Branka Ruzica da je "frapiran zbog ukidanja emisije Mentalno razgibavanje".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Koalicioni partneri iz SNS-a ozbiljno su zamerili Premijeru sto njegov ministar podrzava emisiju zbog cijeg skidanja sa programa se poprilicno uzburkala javnost i Ivica je brzom brzinom pozvao najvise funkcionere stranke na sastanak", kaze nas izvor iz Vlade Srbije i dodaje da se nikada nije desilo da Ivica Dacic sednicu Predsednistva zakazuje u roku od sat vremena.

Branko Ruzic se nije javljao na telefon niti je odgovorio na sms poruku, pa nismo uspeli da dodjemo do odgovora ko mu je od kolega iz Vlade konkretno zamerio na izjavi da osudjuje ukidanje Mentalnog razgibavanja sa radija B92

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ruzic je danas ranije u Skupstini Srbije novinarima rekao da je ova emisija na radiju B92 veoma slusana i da nije smela da bude ukinuta. "Ja se budim veoma rano i dan sa Mentalnim razgibavanjem, frapiran sam sto je emisija skinuta s programa", rekao je Ruzic i dodao da ce traziti da se Dare i Mare vrate u program.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo