Đilas: Nikolić preleteo u naprednjake da bi legalizovao hotel!

Demokrate mu nisu pomogle, da li će Vučić?

4.10.2013.
21:47
VOYO logo

Predsednik Demokratske stranke (DS) Dragan Đilas ocenio je danas da je prelazak Dragoslava Nikolića u Srpsku naprednu stranka (SNS) još jedan pokazatelj da postoje ljudi koji se bave politikom isključivo da bi bili na vlasti i koji svoj politički angažman vide samo kao priliku da vode svoje privatne poslove i aranžmane.

Đilas je u pisanoj izjavi istakao da je Nikolić, koji je danas predstavljen kao novi član SNS, pre izvesnog vremena tražio od njega da mu pomogne da reši problem, jer nije imao protivpožarnu saglasnost za hotel koji je gradio u Banji Koviljači, zbog čega nije mogao da dobije dozvolu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nikolić (desno) među novim partijskim drugovima

- Naravno da sam odbio da to učinim i rekao sam mu da je neprihvatljivo da tako nešto uopšte i traži od mene. Pošto Nikolić sam tvrdi da je u SNS ušao zbog Aleksandra Vučića, očekujem da gospodin Vučić obavesti građane šta se desilo sa tom dozvolom - izjavio je Đilas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Đilas je naglasio da Nikolić prelaskom u SNS pronašao način da reši probleme koje je imao i da tamo nailazi na zaštitu i razumevanje u pokušajima da se ogreši o zakon.

- U DS svakoga dana dolaze novi ljudi, a svaki čovek koji danas uđe u DS kada je ona ne samo opozicija, nego i meta progona, vredi nam mnogo više od onih koji odlaze iz DS da bi svoje lične interese zadovoljili u strankama poput SNS - rekao je Đilas.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo