Cvijan: Viđaću se s kim ja hoću!

Funkcioneru SNS-a preti isključenje iz stranke

14.10.2013.
23:44
VOYO logo

Ako nastavi sa istupima u javnosti koji narušavaju ugled Srpske napredne stranke, Vladimir Cvijan će najverovatnije biti isključen, potvrdilo je za "Blic" nekoliko visokih funkcionera naprednjaka. Međutim, on kaže da će se i dalje viđati sa kime hoće.

Cvijan je juče, povodom susreta sa optuženim biznismenom Miroslavom Miškovićem, vlasnikom kompanije "Delta", za "Blic" izjavio da će se uvek viđati s kim hoće, a naročito s ljudima koje dugo poznaje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Sada sam upoznat sa predmetom koji se vodi protiv Miškovića i drugih pred sudovima -, rekao je on, ne želeći da odgovori na pitanje da li su o tim susretima nešto znali predsednik Srbije Tomislav Nikolić i njegov savetnik Oliver Antić.

Na pitanje da li misli da je s obzirom na osetljivost teme, trebalo pre susreta s Miškovićem da razgovara s predsednikom stranke, on kaže:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Zašto je osetljivo naći se sa bilo kim? Da li nekima smeta to što u razgovorima sa drugim ljudima mnogo toga saznaš? -, upitao je Cvijan, opet ne govoreći o tome šta je i o kome saznao.

On je dodao da mnogi u stranci dele njegov stav, ali nije želeo da precizira ko su "istomišljenici".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

- Ako je moja pozicija u Srpskoj naprednoj stranci ugrožena zato što sam rekao istinu i ono što mislim - spreman sam da snosim rizike. Onaj ko misli da me izbaci iz stranke, moraće da mi pokaže koju tačku programa sam prekršio -, zaključio je Cvijan, poslanik Srpske napredne stranke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo