Cvijan napustio naprednjake zbog Vučićeve apsolutne vlasti

“U kampanji smo mnogo toga obećali i skoro ništa nismo ispunili”

30.12.2013.
12:20
VOYO logo

Član Predsedništva Srpske napredne stranke Vladimir Cvijan dao je danas ostavku na sve funkcije u toj stranci i povukao je kandidaturu za predsednika SNS-a.

On je zatražio i da bude izbrisan iz spiska članova SNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U atmosferi straha, pritisaka, medijske blokade, zastrašivanja i pretnji hapšenjima besmisleno je očekivati fer kampanju te povlačim kandidaturu za predsednika onoga što je ostalo od SNS", naveo je Cvijan u pismu Predsedništvu SNS, koje je dostavio i medijima.

Cvijan je izrazio uverenje da SNS nema budućnost i da će "mnogi simpatizeri, iskreni članovi i glasači prepoznati potrebu stvaranja nove snage".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvek sam spreman da svoja mišljenja i ideje suprotstavim Aleksandru Vučiću pred najširim auditorijumom - ako on to sme", navodi Cvijan. On je rekao da se učlanio u SNS jer je verovao u program i ideju da "nikada više neće jedan čovek vladati Srbijom". "Umesto toga, dobili smo stranku koja u većini gradova ima po više razjedinjenih odbora, smenjeni su ili po hitnom prostupku izbačeni iz SNS svi koji su se usprotivili volji jednog čoveka. U kampanji smo mnogo toga obećali i skoro ništa nismo ispunili...", naveo je Cvijan.

On je rekao da je SNS obećala nova radna mesta i bolji život za sve, strane investicije, zaštitu srpsko naroda gde god da živi, slobodne medije, fer izbore, slobodno pravosudje i fer sudjenja, kao i da će svako ko je hrabar imati svoje zasluženo mesto u Srbiji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo