Čovek za sneg organizovao aleksandrovački koncert Bekuti

„Beoton“ aranžman Saše Mirkovića

10.4.2013.
11:09
VOYO logo

Famozni Ane Bekute i Ace Lukasa u Aleksandrovcu organizovan je preko firme “Beoton”, čiji je osnivač i donedavni vlasnik Saša Mirković, pomoćnik ministra saobraćaja Milutina Mrkonjića.

Podsetimo, koncert je organizovan uz Mrkonjićevo obećanje da će na području opštine asfaltirati puteve u zamenu za plaćanje nastupa. Aleksandrovački Centar za socijalni rad je u ovom slučaju izvukao “deblji kraj” jer mu je za oko tri miliona dinara, koliko je koncert koštao, smanjen planirani iznos sredstava u budžetu SO za ovu godinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na pitanje Blica kako komentariše uslovljavanje ministra Milutina Mrkonjića koji je obećao milione za asfaltiranje ulica u Aleksandrovac, uz uslov da opština prihvati organizaciju koncerta Ane Bekute i Ace Lukasa, Novica Adamović, zamenik predsednika opštine, odgovorio je da u tim razgovorima nije učestvovao i dodao da je opštinska delegacija koju su činili Dragan Blagojević, predsednik opštine, i Ljubomir Vučković, direktor opštinske Direkcije, bila u Ministarstvu i da je Mrkonjić zaista obećao milione. Ministar saobraćaja Milutin Mrkonjić rekao je da su navodi kako je nagovarao čelnike opštine Aleksandrovac da organizuju koncert Ane Bekute „čista glupost“.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo