POLITIČKI ANALITIČAR TVRDI: / 'Ćorić moli Boga da ne ispliva još neki transkript, a Krstičević je načet pa nije na izbornoj listi'

'Sve je vrlo konkretno, a reakcija premijera, zazivanje jednakih aršina, nije koherentna. Tu ima i bit će jako puno repova', kaže politički analitičar Zoran Pucarić

3.6.2020.
14:44

Politički analitičar Zoran Pucarić smatra da transkripti u slučaju Josipe Rimac jasno pokazuju namjeru i da nema dvojbi što se događalo.

"Sve je vrlo konkretno, a reakcija premijera, zazivanje jednakih aršina, nije koherentna. Tu ima i bit će jako puno repova", rekao je Pucarić na televiziji N1. dodavši da je ministar Ćorić potpisao dokument pozivajući se na struku, ali će struka vrlo brzo reći o čemu se radi.

'Nije Rimac bila po strani'

Pucarić smatra da će "afera vjetroelektrane" sigurno štetiti HDZ-u u vrijeme izbora.

"Nije Rimac bila po strani, pa sjetimo se kako je Šuica s njom obilazila Knin i govorila da je svijetla budućnost zajamčena", podsjeća.

Pokušaj HDZ-a da skrene pozornost prozivajući SDP za afere nazvao je školskim primjerom pogrešnog rada u stilu: "Pusti mene, a vidi što je onaj drugi napravio." Pucarić također smatra da je Damir Krstičević "načet" pa nije na listi, te da Ćorićeva objašnjenja ne štimaju.

"Ćorić moli Boga da ne ispliva još neki transkript, tu će se priča dalje razvijati", zaključio je i dodao da će biti zanimljivo vidjeti rejtinge stranaka nakon ove afere.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali