SEKS NA FESTIVALU

POLICAJAC O DOŽIVLJAJU S ULTRE: ‘Nabasam na jedan grm, vidim nekakvo pritiskanje, skočim spasiti curu, a ona viče: NO, NO, suglasna sam!’

Da mladi na Ultri jučer nisu konzumirali samo alkohol i drogu nego su i ljubovali potvrđuje priča jednog policajca koji je angažiran na tom festivalu.

Taj inače iskusni čuvar reda, veteran svih pet Ultri opisujući jučerašnja događanja na festivalu novinarima je otkrio jednu tajnu, točnije nezgodnu situaciju u kojoj se našao.

“Nismo ulovili nikoga da se seksa, samo sam ja nabasa na neko pritiskanje u jednom grmu. Skočija sam spasit curu, a ona viče ‘no, no, ja sam suglasna’. Onda san reka samo: ‘goni, brale, ki šta bi i sam’ i pravija se da ništa nisam vidija”, dobrodušno je ispričao policajac za Slobodnu Dalmaciju.

Inače, policajci su jučer na Ultri imali pune ruke posla. Priveli su 126 partijanera što zbog proizvodnje što zbog prodaje različitih droga.

NA ULTRI HITNA INTERVENIRALA 21 PUT, 126 PARTIJANERA PRIVEDENO: Trgovalo se drogom, nalijevalo alkoholom, a bilo je i polomljenih nogu

Povratak na Net.hr