‘Pola Balkana je izgubilo prijatelja’

‘On je bio veliki, dobar duh, poput onog iz Aladina. Njegovim odlaskom pola Balkana je izgubilo prijatelja”, poručio je Boris Dežulović, prijatelj i kolega Milorada Bibića Mosora, legendarnog novinara koji je umro u bolnici u Zagrebu.

”Slušam radio na koji je često zvao i šalio se te je uvijek tražio da puste Beatlese i plačem. Jako mi je teško jer on je bio moj jako dobar prijatelj. Teško mi je sada išta reći”, komentirao je novinar Renato Baretić, odlazak novinarske legende Milorada Bibića Mosora.

Mosora je teška bolest prikovala za krevet zagrebačkog Kliničkog bolničkog centra Rebro, te je na kraju naš kolega izgubio bitku za život. No, pun duha, kako ga svi opisuju, nije posustao do zadnjeg dana.

U jako dobrom i veselom sjećanju Mosor će ostati u pamćenju Aleksandra Stankovića.

”U ovakvim trenutcima uvijek je teško govoriti, ali moram reći da će mi Mosor ostati u pamćenju kao teški zajebant, a siguran sam i kako i on ne bi htio da se plače. Otišao je vrlo plemenit čovjek kojeg ću pamtiti kao najhumorističniju osobu koju sam poznavao”, poručio je Stanković i dodao kako je bio kod njega u bolnici prije samo tjedan dana te je zezancija obilježila i taj njihov susret.

Tužnom viješću shrvan je i njegov kolega i prijatelj Boris Dežulović, koji je poručio da je njegovom smrću pola Balkana izgubilo prijatelja.

”Mosor je cijeli bio izvan svih stereotipa i teško je ga komentirati takvog. Tako je i njegova smrt bila i njegova zadnja zajebancija. I sve nas je dobro zeznuo. On je bio veliki, dobar duh, poput onog iz Aladina. Njegovim odlaskom pola Balkana je izgubilo prijatelja”, rekao nam je Dežulović.

Povratak na Net.hr