DRAMATIČNA OBJAVA

POKUŠALI UBITI PREDSJEDNIKA HRVATSKOG NOVINARSKOG DRUŠTVA?! ‘Prepilili su mi vijke na kotaču’

Saša Leković, predsjednik Hrvatskog novinarskog društva, objavio je na Facebooku status u kojem stoji da mu je netko prepilio do pola dva vijka na prednjem desnom kotaču automobila, zbog čega su pukli za vrijeme vožnje na autocesti.

“Danas poslijepodne nasred autoputa auto mi je ‘poludio’. Počeo se tresti, a potom krivudati.

Uspio sam ga zaustaviti u zaustavnoj traci i shvatio da mi je prednji desni kotač iskrivljen i prednja plastična ‘maska’ izvaljena iz ležišta. Kako je automobil star prva misao bila je da je to uzrok. No, kako imam odličnog automehaničara koji mi ‘radi’ aute već gotovo 25 godina, a auto je bio na tehničkom i registraciji prije dvadesetak dana ništa mi zapravo nije bilo jasno.

PISMO PRIJETNJE RAVNATELJICI HINE: ‘Zapamti antifašistička kur** da sve u životu dođe na naplatu’

Odšlepali su me do prvog ozbiljnog automehaničara koji je automobil preuzeo, obećao da će ga pregledati i ustanoviti uzrok kvara što je prije moguće. Čovjek me nakon nekog vremena obavijestio kako je ustanovio da su dva zavrtnja/šarafa na desnom prednjem kotaču prepiljena do pola i da je nakon 300 kilometara vožnje to uzrokovalo pucanje. (Naime, pokupio sam zavrtnje/šarafe, tj. njihove ostatke, na mjestu nezgode i ponio ih sa sobom).”, opisao je Leković.

Leković je dodao da nije prvi put da se netko “igra vijcima” na njegovu automobilu. “Jednom su ih samo odšarafili napola, ali je automobil bio relativno nov pa sam brzo shvatio da nešto nije u redu. Ovaj stari ionako stalno ‘drnda’ pa ne primijetim odmah promjenu”, objasnio je.

Vladimir Lulić, glavni tajnik HND-a, napisao je da Lekoviću već godinu i pol stižu prijeteća pisma.

Leković je bio spomenut i u pismu koje je prije desetak dana zaprimio Goran Borković, urednik Forum.tm-a, kao i Branka Valentić, ravnateljica Hine, a koja su bila potpisana s ‘ustaške zmije’.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr