SAHRANJENI IVANA I PATRIK: / "Rekli su mi neki da ne smijem dopustiti da budu zajedno pokopani"

Ivana Fogadić i njen petogodišnji sin Patrik pokopani su u zajedničkoj grobnici na mjesnom groblju u Otoku kraj Vinkovaca. Oproštaj od Ivane i Patrika upriličen je danas u 15 sati.

11.7.2015.
19:10
Davor Javorovic/PIXSELL
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

"Rekli su mi neki da ne smijem dopustiti da budu zajedno pokopani, ali ne mogu to učiniti. Ona mu je ipak bila majka. Neka budu zajedno", kazao nam je Ivanin suprug i Patrikov otac Valentin, koji je jučer pušten iz Županijske bolnice Čakovec kamo je smješten nakon što se u srijedu, kad je pronađeno mrtvo Patrikovo tijelo, u očaju bacio u jezero iz kojeg su ga izvukli policajci. "Pustili su me iz bolnice na moju odgovornost. Još nisam svjestan što se dogodilo, hodam okolo kao robot", prenosi Večernji list.

"Vjerujte mi, da sam u nedjelju navečer naslutio da nešto nije u redu, sjeo bih u kombi i odmah se vratio kući. No, sve je bilo normalno. Tražila je na internetu apartmane na moru, u Zadru, Viru i okolici. Neku plažu s puno pijeska da se mali može igrati. Zašto je napisala onu poruku, ne znam. Ljudi sad svašta govore iako ništa ne znaju. Svaki novčić ima dvije strane", kaže. On i Ivana odlučili su se prije šest godina preseliti iz Slavonije u Međimurje.

"Izabrali smo Međimurje jer je napredna županija, mislili smo da nas tu čeka dobra budućnost, posebno za Patrika. Imali smo prijatelje, ne mnogo, jer smo ovdje novi. Posjećivali smo se, znali su pripaziti Patrika kad je trebalo. Nitko nije mogao ni zamisliti da bi se ovakvo što moglo dogoditi", dodaje. Patrik je rođen prijevremeno pa su sve do prošlog tjedna, svakog ponedjeljka, on i Ivana dolazili na govorne i motoričke vježbe u udrugu MURID, za ranu intervenciju u djetinjstvu.

Cijeli članak možete pročitati ovdje.

Večerni list/Danas.hr

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali