IZNENADILI GA REPLIKAMA

PODOLNJAK NA FEJSU NAPAO SDP-ovce: ‘Da je Milanović sjedio u Saboru i radio možda bi bolje prošli na izborima’

Robert Podolnjak tvrdi kako su ga SDP-ovci danas iznenadili brojnim replikama na prijedlog zakona koji kažnjava zastupnike neradnike jer su, kako je pojasnio, baš oni trebali shvatiti poruku građana koji su njihovu stranku slabo honorirali na izborima nakon što lider SDP-a nije bio na svom radnom mjestu.

Saborski zastupnik Mosta Robert Podolnjak na svom je Facebook profilu, nakon današnje rasprave o zakonu po kojem bi zastupnici trebali biti kažnjavani ako se petkom ne pojave u parlamentu, oštro kritizirao SDP-ovce. Istaknuo je kako je od njih očekivao najmanje replika i svoje zamjerke usmjerio na Tomislava Sauchu.

“Jeste li se ikad kolega Saucha zamislili i pitali što bi bilo da je u prošlom mandatu, jer vi ste i tada bili najveća stranka, najveća oporbena stranka u Hrvatskom saboru sa najvećim brojem zastupnika da je vaš predsjednik kluba zastupnika kao lider opozicije u ovom Saboru dolazio na sjednice, da ja izlagao u ime kluba zastupnika, da je ovdje postavljao pitanja u aktualnom satu premijeru, da je ovdje replicirao, da je ovdje vodio parlamentarnu bitku kao što lider opozicije trebao voditi parlamentarnu bitku. I da je bio ovdje da li bi možda vi ostvarili puno bolji rezultat i ne biste bili danas u opoziciji.

Sve ono što je radio vaš lider je bilo negdje drugdje, ali nije bilo ovdje u ovom Hrvatskom saboru. I čudno mi je da vi niste shvatili poruku koju su vam poslali građani da su očekivali da se vaš lider ovdje bori za svoje stavove i za stavove vaše stranke a ne negdje drugdje i da građani očito nisu honorirali to negdje drugdje i taj rad negdje drugdje i da je on trebao biti ovdje u Hrvatskom saboru”, napisao je Podolnjak.

SDP-ovcima SE BAŠ NE DOLAZI NA POSAO: Žestoko napali Most zato jer želi kažnjavati nedolazak u Sabor

Povratak na Net.hr