VOĐA KONZERVATIVACA

NAPAD I ZDESNA: ‘Kakva je to stranka HDZ??? Nemaju k od konzervativno ni d od domoljubno!’

Karamarkov HDZ navukao je bijes još jednog istaknutog desničara i konzervativca. Predsjednik udruge Vigilare Vincent Vice John Batarelo žestoko se obrušio na ovu stranku u svojoj objavi na Facebooku.

Batarelo je australski Hrvat i jedan od istaknutijih članova građanske inicijative ‘U ime obitelji’ kojoj je na čelu Željka Markić. Smatra ga se jednim od ideologa tzv. konzervativne revolucije.

Izazvan aktualnim događajima, a naročito jednom odlukom ministra zdravlja Darija Nakića, Batarelo je na Facebooku napisao izuzetno oštar status na račun HDZ-a. Prenosimo ga u cijelosti i bez pravopisnih ispravaka:

“Što taj HDZ radi? Liberalniji su od SDP-a”

“E sada mi je stvarno prekipilo. Kakva je to stranka HDZ??? Nemaju k od konzervativno ni d od domoljubno. Ali imaju KVj, kako vjetar puše… Karamarkovo ponašanje je ispod svake državničke razine, ali mi je danas puno više naljutilo “babykiller” stav Ministra zdravlja Darija Nakića koji je dopustio kupnju tzv. pilule za dan poslije, (ellaOne i Escapelle) to jest abortivne pilule BEZ RECEPATA, čak i za maloljetnice. Pa, što on radi??? Što taj hdz radi? Liberalniji su od sdp-a.

Tražiti ćemo od ministra da ŽURNO povuče tu suludu odluku ili neka ponese ostavku. Neka nosi na svoju savjest uništenje (ubijanje) nerođene djece u obliku zigota i embrija. Dr. Čorušić je barem imao stav vezano za pobačaj i htio poljski model. Ovaj šuti i vezano za to.

Gdje su interesi naše djece, gdju su interesi nerođene djece? Je li taj hdz ima stav vezano za bilo što??? Sramite te se! A biti će zanimljivo vidjeti kako će se ponašati vezano za rodnu ideologiju i njezino guranje na dnevni red u Hrvatskom saboru.”

NIKAD MANJE POBAČAJA U HRVATSKOJ: Što onda zapravo stoji iza inicijative Hod za život?

Povratak na Net.hr