Play ponuda

PLETER JE PREUZEO KUHINJU NA BANIJI: / Sada traže troje novih radnika, a restorani i hoteli su im zatvoreni

Image
Foto: Zeljko Lukunic/PIXSELL

Iako su im zatvorena četiri restorana i tri hotela, Pleter je raspisao natječaj za zapošljavanje još troje ljudi na pripremi hrane u potresom razorenim područjima

13.1.2021.
20:29
Zeljko Lukunic/PIXSELL
Play ponuda

Dva dana nakon što je od volontera ugostitelja preuzela kuhanje hrane na području Banije, državna tvrtka Pleter usluge raspisala je natječaj za zapošljavanje troje novih djelatnika. Novi konobar, pomoćni radnik i vozač bit će zaposleni na području Petrinje "zbog povećanog obima posla".

Image
PLETER NAJAVIO CIJENU OBROKA OD 20-30 KUNA, A UGOSTITELJI TVRDE: /

'Mi takav grah prodajemo za 18'

Image
PLETER NAJAVIO CIJENU OBROKA OD 20-30 KUNA, A UGOSTITELJI TVRDE: /

'Mi takav grah prodajemo za 18'

Predsjednik uprave Pletera, Marijan Mareković je za Jutarnji ranije izjavio kako je koronakriza utjecala i na njihovo poslovanje, jer su im zatvorena četiri restorana i tri hotela. Prema tome bi njihova 1223 radnika, od kojih je 608 u ugostiteljstvu, trebala imati manje posla nego inače. Zbog toga je ovaj oglas, kojem je rok za prijavu 20. studenog, a prednost imaju oni s potresom razorenih područja, još neobičniji.

Iz Pletera dosad nisu odgovorili zbog čega su odlučili zaposliti još tri novac djelatnika. Nije poznato ni jesu li trenutačnu količinu posla mogli pokriti postojećim kadrom.

Play ponuda
Play ponuda