URNEBESAN POTEZ

PLENKOVIĆEV GOVOR NA VLADI ŠPRAJCA NATJERAO NA NEVIĐENU ODJAVU EMISIJE: ‘Tko od ovog ne zaspi nikad neće’

Zoran Šprajc u srijedu je navečer svoju emisiju odjavio hrčaući. Povod za to, dao mu je ni manje ni više nego sam premijer Andrej Plenković i njegove priče o velikim diplomatskim naporima

Posljednji prilog o nesanici u emisiji poslužio je u srijedu navečer uredniku RTL Direkta Zoranu Šprajcu da na urnebesan način odjavi emisiju. Predložio je tako na kraju Šprajc gledateljima da se posluže Plenkovićevim uvodnim govorima na sjednicama Vlade kako bi lakše zaspali.

“Na web stranicama Vlade RH kliknite na kućicu ‘Sjednice Vlade’ i izaberite neki od uvodnih govora Andreja Plenkovića. Tko od toga ne zaspi nikad neće”, preporučio je Šprajc pustivši si pritom i sam govor hrvatskog premijera.

Plenković se u njemu pohvalio odlaskom na sastanak o stanju država u jugoistočnoj Europi u Ženevu, u organizaciji Svjetskog gospodraskog foruma, pričao o tome koliko Hrvatskoj znači njegovo sudjelovanje ondje i inforamcije koje je odbio o 4. industrijskoj revoluciji, najavio kako opet putuje u Davos…. Plenković je pričao, pričao, a i sam Šprajc je od priča o njegovim “značajnim” diplomatskim naporima zahrkao.

Kako je to izgledalo, pogledajte OVDJE.

Povratak na Net.hr