'JAKO FINO IZGLEDA'

PLENKOVIĆ OBIŠAO VELESAJAM PA REKAO ‘JAKO OVO FINO IZGLEDA…’; Dočekao ga Šostar: ‘Nema potrebe za platformom ‘Cijepise’

Plenković je komentirao da na Velesajmu sve funkcionira

Nakon predaje kandidature za lokalne izbore u Zagrebu, premijer Andrej Plenković obišao je lokaciju masovnog cijepljenja na Zagrebačkom velesajmu. Tamo je razgovarao sa zdravstvenim djelatnicima, među kojima je i šef NZJZ “Dr. Andrija Štampar” Zvonimir Šostar, javlja N1.

“Od idućeg tjedna ćemo i ponedjeljak i petak raditi cijeli dan i subotu prijepodne da potrošimo sve cjepivo koje dobijemo”, rekao je Šostar nakon čega je premijer dodao: “Od idućeg tjedna stiže po 350.000 doza. Moramo dignuti apsorpciju i slati pozitivne poruke da je važno cijepiti se.”

Plenković je komentirao da na Velesajmu sve funkcionira. “Jako ovo fino izgleda, vidim da svi sjede, nije hladno, ugodno je”, ocijenio je premijer.

KALINIĆ OTKRIO GDJE JE ZAVRŠILO POLA MILIJUNA PFIZERA: ‘To je u 10 sati riješeno… Ljudi su ponudili i to je otišlo’

Šostar: ‘Nema potrebe za ‘Cijepise’, govorim to cijelo vrijeme’

Ravnatelj “Štampara” je istaknuo da civilna služba i Covid redari puno pomažu, a Plenković je svima zahvalio. Na pitanje N1 o platformi “Cijepise”, Šostar je odgovorio da za nema potrebe za platformom.

“Danas u 11 imamo sve ravnatelje bolnica pa bi ovdje prebacili liječnike iz bolnica. Nema potrebe za platformom, to govorim cijelo vrijeme”, kazao je Šostar.

Premijer je pak na to rekao da će se “to riješiti” i da će novinari “sve čuti na Vladi”.

Situaciju s koronavirusom u Hrvatskoj i svijetu iz minute u minutu možete pratiti OVDJE.

Povratak na Net.hr