PLENKOVIĆ NAPAO ŠKARE OŽBOLT, ONA UZVRAĆA: / 'Premijer priprema koaliciju HDZ-a i Bandićeve stranke'

'Plenković je ovakvim napadom poručio građanima da mu je u postojećoj koaliciji sasvim dobro i da je misli nastaviti s 365 i u idućem mandatu'

28.4.2021.
11:28

Nezavisna kandidatkinja za zagrebačku gradonačelnicu Vesna Škare Ožbolt ustvrdila je u srijedu da premijer Andrej Plenković svojim napadima na konkurentske kandidate u Zagrebu priprema teren za koaliciju HDZ-a sa strankom Milana Bandića 365.

Škare Ožbolt je reagirala na jučerašnji Plenkovićev napad na nju i Miroslava Škoru koje je premijer ocijenio izmišljenim kandidatima s ciljem da se oslabi HDZ-ova Davora Filipovića.

Zanimljivo joj je da Plenković ne napada Jelenu Pavičić Vukičević (365) pa joj se nameće, kaže, logično pitanje - nije li Davor Filipović alibi kandidat za Jelenu P. Vukičević?

'Plenković namjerno nije rekao da je Filipović suodgovoran za kaotično stanje u Zagrebu'

"Plenković je ovakvim napadom poručio građanima da mu je u postojećoj koaliciji sasvim dobro i da je misli nastaviti s 365 i u idućem mandatu", istaknula je Škare Ožbolt u odgovoru na Plenkovićeve napade.

Poručuje Plenkoviću da je svjesno propustio reći da je HDZ-ov kandidat - Filipović, zajedno s kandidatkinjom stranke Milana Bandića - Pavičić Vukičević, suodgovoran za kaotično stanje u kojem se grad Zagreb danas nalazi.

"Davor Filipović je, zajedno s lokalnim HDZ-om, do samog kraja ostao u čvrstoj koaliciji s Milanom Bandićem i strankom 365. Svojim djelovanjem u Skupštini i glasanjem za svaku odluku gradonačelnika Bandića osobno je pridonio stanju u kakvom se nalazi Zagreb. Tako je to i s kandidatkinjom 365, Jelenom Pavičić Vukičević", ističe Škare Ožbolt.

Možda će te zanimati

TARAPANA /

Sudac se šokirao kad je vidio zadnji udarac raspojasanog Hrgovića: 'Aaaaa... To je to stari, dosta je, dosta'

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali