POSLAO 'JEDAN HOS-ovac'

PISMO PRIJETNJE RAVNATELJICI HINE: ‘Zapamti antifašistička kur** da sve u životu dođe na naplatu’

Na adresu Hrvatske izvještajne novinske agencije, Hine, odnosno na adresu njene ravnateljice Branke Valentić, stiglo je pismo koje potpisuje ‘jedan HOS-ovac’, a u kojem se ravnateljici Valentić prijeti zbog otkaza Smiljani Škugor. Pismo prepuno vulgarnosti i besmislenih rečeničnih konstrukcija, hrabri autor nije potpisao, ali zato nije propustio ubaciti u njega ustaški pozdrav.

Pismo prenosimo u cijelosti.


Drugarice Valentić!

Postala si ‘slavna’ dajući otkaz Smiljani Škugor. Dala si joj otkaz da zaštitiš SDP druga Mrsića i Ženu mu. Ako si pratila komentare na portalima, onda si mogla doznat što većina Hrvata misli o tebi. zato ti pišem da ne moraš gubit vrijeme na čitanje tih komentara nego da se posvetiš radu u zaštiti sebi bliskih, onih koji su te postavili na to mjesto te da ne objavljuješ njihov kriminal/lopovluk. A ako slučajno izbije u javnost, nipošto ne objavljuj ili objavi, u dogovoru s njima, da to ‘ustaše ili filoustaše’ i tako pomogneš drugovima da se stvar brzo riješi.

Komentari se mogu sažeti u poruku da si kučka-kuja i da će ti netko jeb** mater. I ja podržavam komentare i namjere. Zapamti, antifašistička kur*?*, da sve u životu dođe na naplatu; koja će biti naplata za tebe kad-tad ćeš doživjet.

Kučko-kujim, učini mi uslugu. Objavi svakako ovo pismo na svom portalu, nazovi četnika Sašu Lekovića, je** te on, da obavijesti sve međunarodne agencije (što će on rado učiniti) i, na kraju, DORH pa ta protumače ovo pismo kao ‘prijetnju’.

ZA DOM SPREMNI


Ravnateljica Valentić slučaj je prijavili policiji i DORH-u, javlja Novi list.

Povratak na Net.hr