STRAŠNA PRIJETNJA

‘PIŠAJU I SE*U PO GROBOVIMA’: Nepoznata osoba zaprijetila Karlovčanima da će im otrovati mačke

“Ako ste vlasnik mačaka i ostale živine, koju zovete kućnim ljubimcima, dobro si pazite na njih, da se ne otruju hranom, koju smo im ‘ponudili’ na grobovima.”

Tako počinje, prema pisanju KAportala, anonimna morbidna prijetnja otisnuta na lecima ubačenima ovih dana u poštanske sandučiće vlasnika kuća uz pravoslavno i vojno groblje na Dubovcu u Karlovcu.

“Ostavljaju grobove u neredu”

Autor (ili više njih) vjerojatno je vlasnik grobnog mjesta na tamošnjem groblju jer je svoju prijetnju ‘opravdao’ tvrdnjom da mačke “i ostala živina” koriste grobove za obavljanje male ili velike nužde. Ili, kako je slikovitije napisano u prijetećem letku, životinje “mokre, pišaju, obavljaju veliku nuždu ili seru, kenjaju, te se snaže i ostavljaju grobove u neredu…”.

KAportal konstatira kako je riječ o prilično bizarnoj tvrdnji, jer upravo su mačke poznate kao najčišće životinje, koje dobro biraju gdje će obaviti nuždu i potom je zakopaju.

MANIJAK UBIJA PSE U ZAGREBU: ‘Na Tuškancu otrovan jedan sharpei, znamo gdje je skriven otrov!’

Prijetnja prijavljena policiji

Također, isti portal piše kako, prema raspoloživim informacijama, zasad nije bilo niti jednog slučaja trovanja kućnih ljubimaca na spomenutom groblju.

Stanari – vlasnici kućnih ljubimaca, koji su dobili letke, prijavili su prijetnje policiji, a isto je učinila i tvrtka Zelenilo koja upravlja gradskim grobljima.

MASOVNI POKOLJ Bolesnik pobio sve pse i mačke u selu pored Požege

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr