MOSTOVA ČETVORKA

PREDUHITRIO MANDATARA PLENKOVIĆA: Petrov ipak već danas otkrio imena ministara iz redova Mosta!

Gostujući u emisiji RTL Danas, čelnik Mosta i predsjednik Hrvatskog sabora, Božo Petrov, otkrio je imena ministara iz redova Mosta.

Komentirajući današnju situaciju u Saboru, odnosno ne dolazak mostovih zastupnika na sjednicu Odbora za zakonodavstvo koji su ujedno bili i predlagatelji zakona, Božo Petrov kazao je kako se radi o tehničkoj pogrešci.

KAOS U SABORU: Propale dvije sjednice odbora, na klubu zastupnika Mosta dernjava, Kovačić galamio na kolege

‘Nismo dobili obavijest na vrijeme, samo je gospodin Kovačić dobio individualnu obavijest, a drugi nisu ni znali kad zasjeda odbor i to je jedini razlog koji smo i poslali u javnost’, kazao je Petrov, a na pitanje je li za taj propust kriv predsjednik Odbora, inače iz redova HDZ-a, dodao kako je to ‘netko namjerno učinio’.

Očekuje kako će se izglasavanje vlade na dnevnom redu Sabora naći u srijedu, a o telefonskoj sjednici koju je održala tehnička vlada Tihomira Oreškovića, kaže kako ne zna o čemu se radi.

Otkrio imena ministara

Otkrio je i imena ministara iz redova Mosta.

‘To su Slaven Dobrović kao ministar zaštite prirode i okoliša, Ante Šprlje kao ministar pravosuđa, Vlaho Orepić kao ministar unutarnjih poslova, Ivan Kovačić kao ministar uprave i potpredsjednik vlade’, otkrio je Petrov za RTL.

 

Povratak na Net.hr