PETROV OPAKO O MARTINI DALIĆ: / 'Promocija knjige je beatifikacija Svete Martine'

Poznati saborski zastupnik ustvrdio je za guvernera Narodne banke kako je surađivao s Dalić dok je Most bio u Vladi i kako je to ista ekipa

29.10.2018.
12:53
Pixsell

Božo Petrov, čelnik Mosta komentirao je promociju knjige bivše ministrice gospodarstva i potpredsjednice Vlade Martine Dalić o njezinoj ulozi u Agrokoru.

"Cijela ova priča je beatifikacija Svete Martine, zaštitnice slobodnog tržišta, vicepostulator je Gojko Drljača, svjedok je gospodin Vujčić, kauzu vodi Hanza medija. To je razlog zašto imamo 45 tisuća besplatnih primjeraka hagiografije, odnosno života svetaca", izjavio je Petrov za N1.

Tajming?

"Kao što možemo vidjeti, u trenutku kad se radi rasprava o istražnom povjerenstvu Agrokora je baš tajming kad izlazi knjiga Svete Martine i svi akteri su uključeni u to kako bi se osvjetlao lik i djelo, kako Svete Martine, tako i premijera Andreja Plenkovića."

"Ono što smo mogli vidjeti iz iskaza Svete Martine, guverner Vujčić je surađivao s njima dok smo bili u Vladi, a nismo znali za to. To je ista ekipa", komentirao je najavljeni dolazak guvernera Borisa Vujčića.

Možda će te zanimati

Telegram

Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču
Imaš priču? Javi nam se!
Imaš priču, ekskluzivu ili jednostavno temu za koju bi se trebalo čuti? Javi nam se, a mi ti jamčimo anonimnost.
Pošalji priču

Izdvojeno

Regionalni portali