Čvrsto uz šefa HDZ-a

PERO ĆORIĆ MALO BI KAZNIO OREŠKOVIĆA: ‘Možemo ga pustiti par dana da kleči na kukuruzu’

Aktualnu političku situaciju komentirao je i Pero Ćorić iz HSP-a AS. Karamarka smatra političkim vođom, a demantirao je navode da bi se eventualnim preslagivanjem u novoj Vladi mogli naći Radimir Čačić i Milorad Pupovac.

“Mislim da je gospodin Karamarko pokazao da je politički vođa. Ja dijelim političare na uspješne i neuspješne. Mi smo uspješni i pobjednici smo svih izbora s gospodinom Karamarkom. I sada moramo preuzeti odgovornost. Ja sam rekao Karamarku da je na njemu da odluči. Da je na meni odgovornost ja znam što bih”, rekao je Ćorić, javlja N1.

TUĐMAN: ‘Kriza je gotova! Nova Vlada imat će dva glasa više od potrebnog broja’; KRSTIČEVIĆ: ‘Trebaju nam ljudi poput Marića’

Žestoku udario po Pupovcu

Zastupnik HSP-a AS i Domoljubne koalicije također je demantirao navode da bi se eventualnim preslagivanjem u novoj Vladi mogli naći Radimir Čačić i Milorad Pupovac te je oštro napao Pupovca i SDSS.

“Nikakvu Vlada s Miloradom Pupovcem i SDSS-om nećemo podržati. To ne dolazi u obzir. Ne samo SDSS-om, nego i SDP-om i HNS-om. Nikada one koju su pripadali bivšoj nesposobnoj i nekršćanskoj vlasti. Ja smatram Pupovca etnosrbinom, a program njegove stranke je zločinački. Jedno “S” koje su dodali u svoje ime… To su oni koji su nas ubijali, meni spalili dvije kuće”, optužava Ćorić, koji tvrdi da novih izbora neće biti jer da ih “HDZ, Orešković ili Most htjeli, već bi ih imali”.

UCJENA MOSTA OPASNO UZDRMALA HDZ: ‘Ovo je bila ponuda uzmi ili ostavi, a onda su izbori samo pitanje dana’

Ćorić o opozivu premijera Tihomira Oreškovića

“Vjerujem da će se u sljedeća 72 sve sata srediti. Uvjeren sam da izbora neće biti. Pred turističku sezonu, u ovakvoj gospodarskoj situaciji na izbore se ne ide. Zbog građana. Kad sam ja prvi potpisao za opoziv premijera napravio sam to iz jasnog razloga.

Stavili smo čovjeka da igra nogomet, a uopće ne zna pravila igre. Možemo ga malo kazniti, pustiti ga par dana da kleči na kukuruzu. Svaka opcija je bolja od izbora i vraćanja onih koje smo smijenili”, zaključio je Ćorić.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr